Abi tellimisel.. pingeregulaator
Moderaator: Juhatus
Abi tellimisel.. pingeregulaator
http://www.electrexworld.co.uk/rr69-reg ... 839-0.html
Minu cb900f -hornetil on läbi pingeregulaator. Üks aku läks läbi ja kui kontrollima sai hakatud siis laadimine oli kuni 18v välja.
Oskab keegi seda juppi Inglismaalt tellida (link ülal), pole ise selle peal väga osav. Saab ka mõne poe kaudu seda tellida, kuid hinna vahe tuleb päris suur.
Tänud
Eixx
Minu cb900f -hornetil on läbi pingeregulaator. Üks aku läks läbi ja kui kontrollima sai hakatud siis laadimine oli kuni 18v välja.
Oskab keegi seda juppi Inglismaalt tellida (link ülal), pole ise selle peal väga osav. Saab ka mõne poe kaudu seda tellida, kuid hinna vahe tuleb päris suur.
Tänud
Eixx
Re: Abi tellimisel.. pingeregulaator
või on mõnel häid mõtteid sellega, olen kuulnud et kasutatakse teiste rataste omi, kuid sellel vaja juhtme otsi vahetada vms/jne..
- Argo
- RRRC
- Tsikkel: Honda Magna
- Telefon: 5273869
minu hondale leidus sama asi kohe soomes Stormi poes.
Minu meelest Varstast saab ka Stormi asju tellida.
Uuri!
Uuri!
5 2 7 3 8 6 9
- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Sellist soovitust on antud, et Honda pingeregulaatorit tasub tellida aftermarketi oma(parendatud korpusega), kuna originaalil on tihti täheldatud ülekuumenemist. Võimalusel telli see electrexworldi oma näiteks.(kiiremini õnnestub krediitkaardi olemasolul)
......
jup, seda tean kuid hinna vahe on päris suur..Argo kirjutas:minu hondale leidus sama asi kohe soomes Stormi poes.
Uuri!
On sul kogemust sealt tellimisega ? Aftermarketist uurin ka, kuid just uk-st. Pole krediidikaardi kasutaja.meier kirjutas:Sellist soovitust on antud, et Honda pingeregulaatorit tasub tellida aftermarketi oma(parendatud korpusega), kuna originaalil on tihti täheldatud ülekuumenemist. Võimalusel telli see electrexworldi oma näiteks.(kiiremini õnnestub krediitkaardi olemasolul)
Abi tuleks kasuks..
Eix
- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Vastus PS`iseixx kirjutas:On sul kogemust sealt tellimisega ? Aftermarketist uurin ka, kuid just uk-st. Pole krediidikaardi kasutaja.meier kirjutas:Sellist soovitust on antud, et Honda pingeregulaatorit tasub tellida aftermarketi oma(parendatud korpusega), kuna originaalil on tihti täheldatud ülekuumenemist. Võimalusel telli see electrexworldi oma näiteks.(kiiremini õnnestub krediitkaardi olemasolul)
Abi tuleks kasuks..
Eix
......