RRRC ühissõidud 2010
Moderaator: Juhatus
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Re: RRRC ühissõidud 2010
Ahhhaa, miskeskus?. Jaga nüüd lollile ka inffi.kuzmitz kirjutas:Väos maasturite ronimine ning tsiklite mäkketõus.

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Möödundaasta käisime mina, asjapulk, raitz, tedre, päris ok oliwaino kirjutas:Mäkketõusust ma ei olnud veel midagi kuulnud, aga möödunudaastal käisin ja oli tore, võib sinnaminekut isegi mõelda
Oleneb ilmast, stardiks miski 10:00 ?
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel 

- weix2
- RRRC
- Tsikkel: Jawa :o)
- Telefon: 5121740
http://toru.ee/view/31c5cdc1a073 panin musta materjali üles, ei oska lõikuda ega mussi juurde pannaweix2 kirjutas:Seeaasta kahjux vaid vaatajana kohal

Aga olenemata ilmast paneks homme 10.00 Tõrremäe Statist punuma?rannamees kirjutas:Möödundaasta käisime mina, asjapulk, raitz, tedre, päris ok oli
- Papadimos
- Tsikkel: BMW R1200GS, KTM EXC-F 350
- Telefon: 5052949
- Kontakt:
Raibete pealik, suur juht ja õpetaja, kas sina eelistad mäkketõusu orienteerumisele?kuzmitz kirjutas:Aga olenemata ilmast paneks homme 10.00 Tõrremäe Statist punuma?rannamees kirjutas:Möödundaasta käisime mina, asjapulk, raitz, tedre, päris ok oli
Kas keegi ka Idasõõrile läheb?
Mina lähen orienteeruma, Tedre tuleb vist samuti.
Panen hommikul Raktoomi Piira tanklast umbes 8:00 minema.
Panen hommikul Raktoomi Piira tanklast umbes 8:00 minema.
1km maanteed = 2km metsa = 20km muda
Mitte mäkketõus, vaid 4x4 on minu südame juba ammu võitnud... Ega ma ju mingi mootorrattur ei ole ju! Ja orienteeruda ei oska ma kopika eestki, ma oskan kaarti lugeda vaid tüki kaupa- üks kaart, kaks kaarti jne.Raivo kirjutas: Raibete pealik, suur juht ja õpetaja, kas sina eelistad mäkketõusu orienteerumisele?
- weix2
- RRRC
- Tsikkel: Jawa :o)
- Telefon: 5121740
9 ... 10 ... poiss, emand, kuningas , äss ...kuzmitz kirjutas:Mitte mäkketõus, vaid 4x4 on minu südame juba ammu võitnud... Ega ma ju mingi mootorrattur ei ole ju! Ja orienteeruda ei oska ma kopika eestki, ma oskan kaarti lugeda vaid tüki kaupa- üks kaart, kaks kaarti jne.Raivo kirjutas: Raibete pealik, suur juht ja õpetaja, kas sina eelistad mäkketõusu orienteerumisele?