Emadepäeval Tudulinna
Moderaator: Juhatus
-
- Tsikkel: Honda Seven-fifty, Varadero
- Telefon: 53751000
Re: Emadepäeval Tudulinna
Kahjuks jääb kellaajalise mittesobivuse tõttu tulemata, sest ka minul ning minu lastel on ema olemas ning ka nemad tahavad tähelepanu.
-
- RRRC
- Tsikkel: Ducati 1098/ KTM EXC400
- Telefon: 56863083
ah Rasmus mis sa pöed
See ei huvita väga kedagi juu

Duci 1098-ga söitmine on nagu oma naisele ütlemine et ta öde k*pib palju paremini
-
- Tsikkel: Honda Seven-fifty, Varadero
- Telefon: 53751000
Mingit põdemist ei ole. Sättisin asjad ringi ja olen kohal.Kivissaar kirjutas:ah Rasmus mis sa pöedSee ei huvita väga kedagi juu
![]()
-
- RRRC
- Tsikkel: Ducati 1098/ KTM EXC400
- Telefon: 56863083
Tubli! mina enne kella 14.00 kodust välja ei liigu rattaga.
Ka mul on ema
Ka mul on ema

Duci 1098-ga söitmine on nagu oma naisele ütlemine et ta öde k*pib palju paremini
Tere!
Mina olen see "roheline" sõitja, sinise Suzuki SV650-ga, kes teiega tuimalt kaasa sõitis
Esiteks on mul äärmiselt hea meel, et te mind sekka võtsite, kuigi ma veel RRRC liige polnud
Esmane kolonnis sõitmise kogemus oli vägev. Lahe oli vaadata, kuidas see kaherattaliste uss mööda kurve voolas ja sujuvalt vastutulevate autode ning möödapõigete korral liikus - 
Teiseks tänan teid vägeva sõidu eest Tudulinna. Kindlasti oli lastel vägagi hea meel, et sai mootorratastega väikese tiiru teha (mis sest, et saba peal) ning "grill + chill + mõnus seltskond = meeldejääv motohooaja elamus
"
Ning kolmandaks võin öelda, et kuna mul esimene hooaeg kaherattalisega (reedel sain load kätte), siis kindlasti on plaan sõita palju
hoian ilusasti silma peal igasugu üritustel ja löön sekka kui vähegi võimalik 
Tänud!
Mina olen see "roheline" sõitja, sinise Suzuki SV650-ga, kes teiega tuimalt kaasa sõitis

Esiteks on mul äärmiselt hea meel, et te mind sekka võtsite, kuigi ma veel RRRC liige polnud

Teiseks tänan teid vägeva sõidu eest Tudulinna. Kindlasti oli lastel vägagi hea meel, et sai mootorratastega väikese tiiru teha (mis sest, et saba peal) ning "grill + chill + mõnus seltskond = meeldejääv motohooaja elamus

Ning kolmandaks võin öelda, et kuna mul esimene hooaeg kaherattalisega (reedel sain load kätte), siis kindlasti on plaan sõita palju

Tänud!