Saanimeeste sõidud
Moderaator: Juhatus
- ummi
- Tsikkel: Must Bläku
- Telefon: 53054695
Re: Saanimeeste sõidud
Osta vähe kõvamad sõnad mida külm ei võtaasjapulk kirjutas:Sõnad "võttis ära" oleks pidanud panema jutumärkidesseummi kirjutas: Kas autol jäid aknad ikka terveks

Pühapäevaks kutse sõidule olemas siin lähedal. Mis Raibe arvab, tahab pohmelli läbi kelgusõidu välja ajada või ei 

Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Lugesin praegu ühte ülemere kelgufoorumit.Seal on vennad sihukese tumise nädalavahetuse tripi teinud.Esimesel päeval 319 ja teisel 368 miili , ehk kokku kahepäevaga 1089 km maha uhanud. Pole paha.
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
vaatamata sellele, et keegi mängib viimasel aja vingerpussi - oli mulle 2-t õli pudelisse täna hommikul solidooli poetanud, tahaks hirmsalt pühapäeval kelguga sõita. Kuidas seal Mõedaku kandis olukord on?
Või on ...kelgumehed väsinud ja kelgulindid kulunud...

- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Mõedaka kandis on lund nii et tapab. Pikametsa karjääri saanikrossi rajal on pea iga päev keegi saaniga peal. Huvitav tundus olema kõrgepinge liini alune. Mööda viimast pääseb või venemaale väljaTom kirjutas:vaatamata sellele, et keegi mängib viimasel aja vingerpussi - oli mulle 2-t õli pudelisse täna hommikul solidooli poetanud, tahaks hirmsalt pühapäeval kelguga sõita. Kuidas seal Mõedaku kandis olukord on?

......
- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
Kõlab nagu plaanmeier kirjutas:
Mõedaka kandis on lund nii et tapab. Pikametsa karjääri saanikrossi rajal on pea iga päev keegi saaniga peal. Huvitav tundus olema kõrgepinge liini alune. Mööda viimast pääseb või venemaale välja

Oleme siis pühapäeval sealkandis, mis?
Kui Venemaale ,siis Venemaale.
Mul viimaselt peolt tulemisest veel lubjavildid ja telnjaska reisikotist veel välja võtmata
Mul viimaselt peolt tulemisest veel lubjavildid ja telnjaska reisikotist veel välja võtmata

- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Kui plaanist asja saab, siis andke teada!!!!boob kirjutas:Kõlab nagu plaanmeier kirjutas:
Mõedaka kandis on lund nii et tapab. Pikametsa karjääri saanikrossi rajal on pea iga päev keegi saaniga peal. Huvitav tundus olema kõrgepinge liini alune. Mööda viimast pääseb või venemaale välja
Oleme siis pühapäeval sealkandis, mis?
( Ma "armee-aastapäeva" pidule kahjuks ei jõudnud...)
......