Saanimeeste sõidud
Moderaator: Juhatus
- ummi
- Tsikkel: Must Bläku
- Telefon: 53054695
Re: Saanimeeste sõidud
Vaata .et selle püssiga ennas ära ei lõhuTom kirjutas:Pühapäeval , igatahes, metsa, seltsimehed! Igatahes!
ummi kirjutas:Vaata .et selle püssiga ennas ära ei lõhuTom kirjutas:Pühapäeval , igatahes, metsa, seltsimehed! Igatahes!
õnneks ei ole see minule kuuluv aparaat. See kiluvaraste oma .Hetkel päris müügis ja hinnaga 569 EUR-i
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Oli suurepärane kelgutamispäev. Lumi oli mõnusa kooriku all. Suusakeskused hakkavad otsi kokkutõmbama - suusarajad oma paksu aluspõhjaga (umbes 60 cm), hakkavad nüüd kelgumehi ahvatlema. Sai isegi täna ühte rada proovitud - super.Ka suur mägi liiniall oli täna sõidetav iga nurga alt, ka päris otse. Ainult entusiastid on kuhugi kadunud 

Homme, pühapäeval siis, Neeruti kandis sõitmas. 

õhtuti on niipalju valge, et kella aja võib alati panna sellise mis kõigile sobib. Mul suva
- Papadimos
- Tsikkel: BMW R1200GS, KTM EXC-F 350
- Telefon: 5052949
- Kontakt:
Võiks minna peale lõunat millalgi. Ma veel täpselt ei tea millal ma "tahan" minna.
Homme peaks seal saama sõita kinnipressitud suusarajal. Ma nagu sellepärast hirmsalt tahangi minna. Ma olen niikuinii terve päeva sealkandis. Helistame 5025....
- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Ma ka ärkasin, kuna seda saanilõbu väga pikalt enam ei tundu olema, siis:
Tundub selline huvitav plaan teil, kuidas sinna saaniga parem tulla on,- kas mööda kõrgepingeliini-alust ve!? Ning kuhu tulema /välja jõudma peaks!?
Jagage koordinaate jne.
5021885
Tundub selline huvitav plaan teil, kuidas sinna saaniga parem tulla on,- kas mööda kõrgepingeliini-alust ve!? Ning kuhu tulema /välja jõudma peaks!?
Jagage koordinaate jne.
5021885
......