Tahaks teada, ehk lollid küsimused
Moderaator: Juhatus
- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
Re: Tahaks teada, ehk lollid küsimused
On ikka, kui turistikat vaja on?asjapulk kirjutas: Kas turistiklassi läpakaid ka saada on?
mul hommikul oli mõte juba Siauliai poole kihutama hakata , seal üks suur FZS kopikas alla 2000 europi saadaval
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Paistab, et ma olen eriti loll, kolmas postitus siin foorumis ja kõik siia teemasse.
Kas Rakveres suudab ka kuskil keegi luku seda tõmbosa välja vahetada (mis luku kinni-lahti teeb)? Bikerist leidsin, et päälinnas pakutakse säänset teenust, kuid sinna hetkel asja pole.
Kui see midagi loeb, siis kõik luku osad on metallist.
Kas Rakveres suudab ka kuskil keegi luku seda tõmbosa välja vahetada (mis luku kinni-lahti teeb)? Bikerist leidsin, et päälinnas pakutakse säänset teenust, kuid sinna hetkel asja pole.
Kui see midagi loeb, siis kõik luku osad on metallist.
neid lukuosasi on eraldi müüa. Tapal küll, hind - kopikad
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Mis nipiga see raipe logo postituse allkirjale juurde tekib ?
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel
- weix2
- RRRC
- Tsikkel: Jawa :o)
- Telefon: 5121740
Saatsin, PM i vaat kas õnnestubrannamees kirjutas:Mis nipiga see raipe logo postituse allkirjale juurde tekib ?
ei läind tervet päevagi
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel
Miski kala on sul ikkagi- see peaks lingina viima RRRC kodukale. Head avastamist veel !!!rannamees kirjutas:ei läind tervet päevagi
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Nii. Ei tea kui loll see küsimus on, aga siiski.
Eelmine näd tuli hea uudis, et sidurikettad jõudsid kohale- pakki avades selgus aga, et mehevend oli valed kettad tellinud. No mis seal ikka, saab ka siis 5st 3 sellist ka ära vahetatud, aga kolm teist ketast vajab ikka vahetamist. Seega, olekski vaja neid puuduolevaid kettaid ilma 25eurikuse postikuluta - ning no tõesti ei viitsi veel ~3 nädalat oodata. Seega,
Kas Rakveres on mõni firma, kellekaudu ma oma Kawale sidurikettad saaks enamvähem kiiresti ja hea hinnaga?
Eliise "Pesamuna" Celtic.
Eelmine näd tuli hea uudis, et sidurikettad jõudsid kohale- pakki avades selgus aga, et mehevend oli valed kettad tellinud. No mis seal ikka, saab ka siis 5st 3 sellist ka ära vahetatud, aga kolm teist ketast vajab ikka vahetamist. Seega, olekski vaja neid puuduolevaid kettaid ilma 25eurikuse postikuluta - ning no tõesti ei viitsi veel ~3 nädalat oodata. Seega,
Kas Rakveres on mõni firma, kellekaudu ma oma Kawale sidurikettad saaks enamvähem kiiresti ja hea hinnaga?
Eliise "Pesamuna" Celtic.
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Näiteks wemoto.com pakub selle Kawa siduriketaste komplekti hinnaks(koos kohaletoimetamisega Eestisse) 38,41Eur. Minu tellitud kola on siiani 7-10 päevaga kohale jõudnud...
......