Teeks midagi põnevat?
Moderaator: Juhatus
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Re: Teeks midagi põnevat?
Aitäääh.
Endiselt konkurentsivõimeline seega see Zafik. Aga ega ma ei imesta.(kes teab, see teab)
PS! Kunagi järgmine kord oleme Eesti kiireima Fiat'iga äkki platsis! Eks näis. Tahaks aga küll.
Endiselt konkurentsivõimeline seega see Zafik. Aga ega ma ei imesta.(kes teab, see teab)
PS! Kunagi järgmine kord oleme Eesti kiireima Fiat'iga äkki platsis! Eks näis. Tahaks aga küll.
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
-
- Tsikkel: Jawa
Ma polegi nii lahja mees, Schumacheriga võrdne ikkagi
Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20, Jawa Robot, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Cezeta 501, Velorex 16, 3x Dyrkopp, 2x Riga, Fox, ET-600, Moskvits 2140 '79...
- ummi
- Tsikkel: Must Bläku
- Telefon: 53054695
Vana pea ja aja nappus eksitasid kevade algust kuid 20.30 võtsime kolmekesi(mina ,Marks ja Kalev) Sõmmi Statis kevade ametlikult vastu ja oli ka üks Raibe kaherattaliselozzy007 kirjutas:muideks minu Taimeri trükitud kalender ütleb et kevad algab 19:31Tulidraakon kirjutas:Kes sel aastal kevadet kuulutama lähevad 20 ndal kell 19.33 algab ju kevad või kõik Tartus
ikka, ommepäev kindlustus aktiivseks, siis metalllabidas käiapeal teravaks ja garaaziukseesine lahtirookida ja padavai kevadet tervama, muideks Tartus on juba kõvasti soojem ja tavaliselt ikka õiged mootorratturid messile kahel rattal
aga meenub ka eelmise Rakverekevadetervituse nn logistiline apsakas --passisime paari Raipega nn. Näpi Statoilis ja arvasime et meid niivähe ongi ja ülejäänud olid Tõrremäe Statoilis ja meenub ka et ull miis Yamakaki oli ju tsikliga
paneks Talveläbust algusesaanud rahalisekihlveo käima ja vaatame kes/kas tsikilga tuleb
http://www.24tundi.ee/?id=239514
Väike vaheldus siklisõidule.
Jutt nagu ikka kirjatsura treitud aga tegelt väga lahe üritus ja mingit hullu ekstreemi pole.
Paras ports adrenaliini, füüsilist tegevust, kena loodust, meeldivat seltskonda, lahedat aftekat, jne, jne on kindel.
Väike vaheldus siklisõidule.
Jutt nagu ikka kirjatsura treitud aga tegelt väga lahe üritus ja mingit hullu ekstreemi pole.
Paras ports adrenaliini, füüsilist tegevust, kena loodust, meeldivat seltskonda, lahedat aftekat, jne, jne on kindel.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel
Ommikust ,Raiped. Sõitsin täna hommikul Tapal staadionist mööda ja sihuke mõte käis korra peast läbi, et kas Raiped jalgpalli ka mängivad ? Võiks ühel ilusal päeval proovida. Staadioni kasutus on tasuta.
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
ma pole küll ammu mänginud, aga huviline oleksin ikka.
äkki järgmine nädalavahetus?
äkki järgmine nädalavahetus?
Naised arvavad... Mehed teavad.
-
- Tsikkel: HONDA VTX 1300S
- Telefon: 5271367
Kui päev sobib ja tööl ei pea olema siis isegi käpp.
- ozzy007
- Tsikkel: Jawa350-634; F800GS; XTZ750
meie "Klubimaja" shäärib infut:
Sellel nädalavahetusel, 28.-30. mail (avatud reedest pühapäevani 10:00 – 20:00), on Rakvere Põhjakeskuse parklas heategevuslik välikardirada, kus osa piletitulust läheb Rakvere koduloomade varjupaiga toetamiseks.
Üritusest saadav toetus läheb koerte aedikute renoveerimiseks, sest need on tõeliselt amortiseerunud ning katkine turritav aiavõrk muutub juba koertele ohtlikuks. Lisaks panevad Rakvere varjupaigale õla alla Põhjakeskuse lemmikloomapood PetCenter, kes varustab neid koerte kuivtoiduga ning K-rauta, kes abistab varjupaiga aedikute renoveerimisel nõu, jõu ja ilusa allahindlusega.
Rakvere Lihakombinaat toetab üritust auhindadega ning täname ka R-Taksot, kes on ürituse korraldamisel igati abiks olnud. Raja paneb üles FK Keskus.
Laupäeval on Põhjakeskuses ka tasuta batuut, näomaalingud ja kell 15:00 toimub politsei ametikoerte demonstratsioon esinemine.
Tule kihuta ja toeta Rakvere koduloomade varjupaika! Kiirematele auhinnad!
Pilt 2 siin http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom?uid ... 4886989865
Sellel nädalavahetusel, 28.-30. mail (avatud reedest pühapäevani 10:00 – 20:00), on Rakvere Põhjakeskuse parklas heategevuslik välikardirada, kus osa piletitulust läheb Rakvere koduloomade varjupaiga toetamiseks.
Üritusest saadav toetus läheb koerte aedikute renoveerimiseks, sest need on tõeliselt amortiseerunud ning katkine turritav aiavõrk muutub juba koertele ohtlikuks. Lisaks panevad Rakvere varjupaigale õla alla Põhjakeskuse lemmikloomapood PetCenter, kes varustab neid koerte kuivtoiduga ning K-rauta, kes abistab varjupaiga aedikute renoveerimisel nõu, jõu ja ilusa allahindlusega.
Rakvere Lihakombinaat toetab üritust auhindadega ning täname ka R-Taksot, kes on ürituse korraldamisel igati abiks olnud. Raja paneb üles FK Keskus.
Laupäeval on Põhjakeskuses ka tasuta batuut, näomaalingud ja kell 15:00 toimub politsei ametikoerte demonstratsioon esinemine.
Tule kihuta ja toeta Rakvere koduloomade varjupaika! Kiirematele auhinnad!
Pilt 2 siin http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom?uid ... 4886989865
Virtuaalsed rehvijäljed: https://www.facebook.com/Rakvere-MEK-Bi ... 780932656/
- Argo
- RRRC
- Tsikkel: Honda Magna
- Telefon: 5273869
oot kas ma sain nüüd õigesti aru?
me saame kartidega joonele võtta? Tsiklitega?
me saame kartidega joonele võtta? Tsiklitega?
5 2 7 3 8 6 9