Igapäevasemad sõidud

Moderaator: Juhatus

Vasta
Kasutaja avatar
paimler
RRRC
Tsikkel: gsx600f

Re: Igapäevasemad sõidud 2011

Postitus Postitas paimler »

Eile 18:30 jäin Kunda -Karepa lõigul esimesel kilomeetril rattaga teele,potsus korra ja suri välja. Ja kõik, vaikus.Siis starter kenasti tõmbas aga mootor järgi ei võtnud.No esimene asi kaesin, kas kütust on. Oli. :crash: .sadul maha, paak lahti..nuh, nagu ikka..kui häda käes. Ukerdasin seal teeservas, kui korraga kolm uhket ziclit Kunda pealt alla keerasid...mul käis jonks läbi, et "neh, ehk pakuvad abi, häda ju suur,siis peaks abi ka lähedal olema"(vanasõna vms )
Ei miskit. Tulid ,möödusid ja läinud nad olidki.

Loodan, et nendest keegi Raibe ei olnud, sexet mul ikka lootus, et kui meieomadest keegi hädalist ziclit teeservas näeb, siis mööda ei sõida.

Ratta sain käima, talvest vast mingi lõtsulebra veel paagis, ei lasknud kütust korralikult peale.
...kui ilm lubab...

waino
Tsikkel: Yamaha R6,R1. Suzuki DR 650R

Postitus Postitas waino »

Need bike mehed on Viru Motost. Nägin neid eile Võsu-Rakvere mnt-l. korraks :twisted:
Pilt
Lauri 5091620

Kasutaja avatar
OZman
Tsikkel: VFR800F
Telefon: 5169826
Kontakt:

Postitus Postitas OZman »

tarmo84 kirjutas:Kõrtsis käidud - Siseruumis paugutatud ja Tõnu sai sees ka rehvi põletada. Loodetavasti on varsti mõni video ka saadaval.
:sein: See on see kui mitu päeva arvutisse ei vaata,olex teadnud olex Tõnnile kaasaelama tulnud

Kasutaja avatar
paimler
RRRC
Tsikkel: gsx600f

Postitus Postitas paimler »

Pean veel igaks juhuks märkima, et sealt teeäärest pästis mu ära Jaak. Ning tema asjatundline arvamus oli, et see kurja juur oli ikka bensiin. Tankisin Rakvere Statoilis, 07.05.2011, samas vahemiks tankinuist veel paar ziclit turtsuma hakanud.
...kui ilm lubab...

Kasutaja avatar
Tom
Tsikkel: GSF 1200

Postitus Postitas Tom »

kas Raiped sõitsid eile grupiga kuskil peale 6 Saksi küla vahel mulle vastu?
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....

Kasutaja avatar
eglit
Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
Telefon: 56932818

Postitus Postitas eglit »

Ma nägin eile ühte punti Moe poolt Tapa poole keeravat nati enne seitset.
Kawasaki VN 1500 Nomad FI
Pilt

Kasutaja avatar
Tom

Postitus Postitas Tom »

sama punt neh, suur sinine paat kõige ees otsas :beer:
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....

Kasutaja avatar
rannamees
Tsikkel: Fazer
Telefon: 53426287

Postitus Postitas rannamees »

paimler kirjutas:Eile 18:30 jäin Kunda -Karepa lõigul esimesel kilomeetril rattaga teele,potsus korra ja suri välja. Ja kõik, vaikus.Siis starter kenasti tõmbas aga mootor järgi ei võtnud.No esimene asi kaesin, kas kütust on. Oli. :crash: .sadul maha, paak lahti..nuh, nagu ikka..kui häda käes. Ukerdasin seal teeservas, kui korraga kolm uhket ziclit Kunda pealt alla keerasid...mul käis jonks läbi, et "neh, ehk pakuvad abi, häda ju suur,siis peaks abi ka lähedal olema"(vanasõna vms )
Ei miskit. Tulid ,möödusid ja läinud nad olidki.

Loodan, et nendest keegi Raibe ei olnud, sexet mul ikka lootus, et kui meieomadest keegi hädalist ziclit teeservas näeb, siis mööda ei sõida.

Ratta sain käima, talvest vast mingi lõtsulebra veel paagis, ei lasknud kütust korralikult peale.
Teen "päästeteenust" Raibetele ja muidu hädas siklimeestele Kunda piirkonnas ja üldisemalt ka Põhjapoolses Eestis ;)
Jeep + treila+ garaazh+ tööriistad+ sidevahendid :hat;
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel :)
Pilt

Kasutaja avatar
jim
Tsikkel: KLX 650C1, FJR 1300A
Telefon: 58626354
Kontakt:

Postitus Postitas jim »

Siin pikem abipakkujate nimekiri:

http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=8092
Igal asjal on lõpp ja algus..

Kasutaja avatar
Tom

Postitus Postitas Tom »

on kellelgil täna õhtuks miski seksikas sõiduplaan välja mõeldud . Eile pold seitsmeaeg ühtegi nägu

Vasta