Triali teema
Moderaator: Juhatus
- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
Triali teema
Kuna tuleb välja, et meie seas on ka mototrialiga tegelejaid, siis on teema õiges kohas
Minu jaoks algas huvi triali vastu umbes kuu aega tagasi, kui sai ühe sõbra triali ratast proovitud. Tundus jube lahe
Veidi hiljem sai motoriided selga aetud ja üks pikem päev triali rattaga ringi turnitud ja oligi näpp ja käsi antud.
Nüüd siis on aeg sealmaal, et garaažis seisab oma ratas ja "trenni" saab tehtud mitu korda nädalas kui võimalust on
Minuga koos sõidab üks Raibe veel (või sõidan mina koos temaga, oleneb kuidas võtta ), aga tema võib endast ise teada anda
Minu jaoks algas huvi triali vastu umbes kuu aega tagasi, kui sai ühe sõbra triali ratast proovitud. Tundus jube lahe
Veidi hiljem sai motoriided selga aetud ja üks pikem päev triali rattaga ringi turnitud ja oligi näpp ja käsi antud.
Nüüd siis on aeg sealmaal, et garaažis seisab oma ratas ja "trenni" saab tehtud mitu korda nädalas kui võimalust on
Minuga koos sõidab üks Raibe veel (või sõidan mina koos temaga, oleneb kuidas võtta ), aga tema võib endast ise teada anda
- kussa
- RRRC
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
- Telefon: 53416064
Re: Triali teema
Millal sõitma lähed tuleks kaema ?
- boob
- RRRC
Kui täna õhtul ilma on, siis õhtul umbes kella 17 paiku, võibolla ka veidi varem. Aga kui sajab, siis tõenäoliselt ei lähe...
- kussa
- RRRC
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
- Telefon: 53416064
Kus sõidad ? kas näiteks pühapäeval ka sõiduvees oled ?
- boob
- RRRC
Sõidame Tapa linna servas Männiku mäel. Pühapäeval kui tervis ja ilm lubab, siis saab ka sõitu tehtud
ja vot sellistel radadel
http://www.youtube.com/watch?v=ivU9qbzH ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ivU9qbzH ... r_embedded
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
tuule pööras loodesse, s.t. õhtuks lükkab klaariks, s.t. tuleb peale tööd minna triikima.
Laupäeval Tartus viimane etapp koos suure peoga, ei tea kas keegi pühapäeval üldse elus on ja sõitma viitsib tulla.Ise kindlasti lähen
Laupäeval Tartus viimane etapp koos suure peoga, ei tea kas keegi pühapäeval üldse elus on ja sõitma viitsib tulla.Ise kindlasti lähen
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Kas õues sadas, et tsikliga tuppa sõitma ronisid ?