Mula

Moderaator: Juhatus

Vasta
Kasutaja avatar
Tulidraakon
Tsikkel: Kawa Z650SR d4,Yamu FZ6S Fazer
Telefon: 5535919

Re: Mula

Postitus Postitas Tulidraakon »

Celtic kirjutas:Linnad nimedega Tallinn ja Tartu. Aga maantee, oikurja. Rakvere - Tallinn 2,5 h(kella 18.00-20.30), Tallinn-Rakvere 3h(1.00 - 04.00) ja Rakvere-Uhtna 45minti(Umbes 7paiku). Tln-rkvret läbis tagaveoline bemm, uhtna poole uhas esiveoline BoraT. Nii et täitsa saan aru, mida sa mõtled. :lol:
Rakvere-Tallin(Rocca Al Mare) max 1h45min neljapäeval peale 17.00,eile ca 1,5h.See bemm oli äkki 5 ndast seeriast ja valget värvi.Üks selline oli jalus jah. :P
Pilt

Celtic
RRRC Pesamuna
Tsikkel: CFORCE850XC

Postitus Postitas Celtic »

ooei...7seeria(E38), hõbedane. :lol:
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |

Kasutaja avatar
Tulidraakon
Tsikkel: Kawa Z650SR d4,Yamu FZ6S Fazer
Telefon: 5535919

Postitus Postitas Tulidraakon »

Celtic kirjutas:ooei...7seeria(E38), hõbedane. :lol:
Ja mul on punane G3 :jee:
Pilt

Celtic
RRRC Pesamuna

Aga eks su see G3 ole vähe kõrgem ka kui me Bemm. :lol: Mida kõrgem, seda kiirem talvel. :lol: (minu loogika, ärge näkku lööge)

Kasutaja avatar
boob
RRRC
Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
Telefon: 5013912

Postitus Postitas boob »

Celtic kirjutas:Aga eks su see G3 ole vähe kõrgem ka kui me Bemm. :lol: Mida kõrgem, seda kiirem talvel. :lol: (minu loogika, ärge näkku lööge)
Seda ma vaatan jah, et need kuradi traktorid kipuvad viimasel ajal jubedalt kihutama :lol:
Pilt

Celtic
RRRC Pesamuna

boob kirjutas:
Celtic kirjutas:Aga eks su see G3 ole vähe kõrgem ka kui me Bemm. :lol: Mida kõrgem, seda kiirem talvel. :lol: (minu loogika, ärge näkku lööge)
Seda ma vaatan jah, et need kuradi traktorid kipuvad viimasel ajal jubedalt kihutama :lol:
Huligaanid. Agaaga... Kes teist veel on oma maja ees EKV roomikut näinud seismas? Täna mul siin üks oli. :lol:
Pilt
Pilt : Leia Bora. :D

asjapulk
Tsikkel: Husaberg FE570 Sherco SEF-R
Telefon: 55628782

Postitus Postitas asjapulk »

Celtic kirjutas: uhtna poole uhas esiveoline BoraT. :lol:
esiveoline borat... :lol: see vä??? http://www.youtube.com/watch?v=WH2CABcffAo :mrgreen:
citius, altius, coitus

Celtic
RRRC Pesamuna

BoraT ehk Bora T ja T nagu Turbo :lol:

luix
Tsikkel: HONDA VTX 1300S
Telefon: 5271367

Postitus Postitas luix »

reedel väike-maarjast rakveresse 5h ja kui poleks väikesemaarja kiirabi rasket haiget Rakvere haiglasse transportides,kinni jäänud, siis oleksin alles õhtul hilja vist tööle jõudnud. Saadeti kohe sahk kiirabiautole ette ja tänu sellele saime ka meie edasi. Kõik asjaosalised peadirektorid ja ministrid taovad nüüd omale vastu rinda ja hõiskavad,et saadi hästi hakkama. Mina arvan vastupidist,kui ikka tänapäeval riigi põhimaanteid ei suudeta liikluseks avatud hoida siis on ikka kuskil midagi väga mäda. Talv tuleb jätkuvalt meie riigis ootamatult! :anger: Krt reedel kiirabiga küladesse jõudmine ikka täitsa perses, patsient raskes seisus,räägid omastega tel.teel ja seal ollakse paanikas,traktor lükkas auto ees lund ja jäi kinni ise.Kahlasime lõpuks 300m ülepõlve lumes,kohvrid ja kotid näpus majani,tegime oma toiminguid,siis tuli lõpuks uus sahk ja lükkas aiaväravani tee lahti, majani aga veel oma 30m munadeni lund,hea oli,et kaks sahameest appi tulid haiget autoni tassima,saime haige elusalt lõpuks haiglasse,hommikul saime teada,et ta ikkagi suri. Selline kepp siis "Monikaga" Seda nime ei panda vist lastele tükk aega veel.
Veel ei saa ma ka aru nendest tööandjatest,kes oma rekkad ja metsaveoautod reede hommikul sõitma sundisid,täiesti süüdimatud. :looma: tra olen veel tänagi tige kõige selle jama pärast. Jõudu kõigile.
Ei tea kas Imre(maiasmokk) on lumevangis,tema maja juurde viiv teeots oli eile vähemalt veel lükkamata!?
mob.5271367 Luigi
Viimane kustutab tule.
Pilt

Kasutaja avatar
OZman
Tsikkel: VFR800F
Telefon: 5169826
Kontakt:

Postitus Postitas OZman »

Krt mul on väga hea pilt sellest et tsiklihooaeg pole kaugeltki veel lõppenud,vähemasti Rakveres mitte,aga ma ei saa seda pilti siia ülesse I Need HELP!!!

Vasta