Mula
Moderaator: Juhatus
Re: Mula
Ma vaatasin ka pikalt seda Urali seal parklas...OZman kirjutas:Krt mul on väga hea pilt sellest et tsiklihooaeg pole kaugeltki veel lõppenud,vähemasti Rakveres mitte,aga ma ei saa seda pilti siia ülesse I Need HELP!!!
Mis siin ikka imestada- maanteeametit juhib kekaõps juluix kirjutas: Kõik asjaosalised peadirektorid ja ministrid taovad nüüd omale vastu rinda ja hõiskavad,et saadi hästi hakkama. Mina arvan vastupidist,kui ikka tänapäeval riigi põhimaanteid ei suudeta liikluseks avatud hoida siis on ikka kuskil midagi väga mäda. Talv tuleb jätkuvalt meie riigis ootamatult!Krt reedel kiirabiga küladesse jõudmine ikka täitsa perses, patsient raskes seisus,räägid omastega tel.teel ja seal ollakse paanikas,traktor lükkas auto ees lund ja jäi kinni ise.Kahlasime lõpuks 300m ülepõlve lumes,kohvrid ja kotid näpus majani,tegime oma toiminguid,siis tuli lõpuks uus sahk ja lükkas aiaväravani tee lahti, majani aga veel oma 30m munadeni lund,hea oli,et kaks sahameest appi tulid haiget autoni tassima,saime haige elusalt lõpuks haiglasse,hommikul saime teada,et ta ikkagi suri. Selline kepp siis "Monikaga" Seda nime ei panda vist lastele tükk aega veel.

Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel 

- maiasmokk
- RRRC juhatus
- Tsikkel: K1200GT
rannamees kirjutas:luix kirjutas: Kahlasime lõpuks 300m ülepõlve lumes,kohvrid ja kotid näpus majani,tegime oma toiminguid,siis tuli lõpuks uus sahk ja lükkas aiaväravani tee lahti, majani aga veel oma 30m munadeni lund,hea oli,et kaks sahameest appi tulid haiget autoni tassima,saime haige elusalt lõpuks haiglasse,hommikul saime teada,et ta ikkagi suri. Selline kepp siis "Monikaga" Seda nime ei panda vist lastele tükk aega veel.
Luix sul läks ikka suht kergelt

Mul oli hoovis 180 cm tuisanud lund. Ise kaalun 115 kg ja nüüd on vaja mu vedel keha ära viia. Lähima maanteeni ca 1,5 km.

Päästeameti "kummijuku" käis reedel meil külas rallimas, vilkuritega ja puha. Mis põhjusel, ei tea.
Vald oma tehnikaga tõstis käed üles,kolmandal päeval telliti 30 tonnine Komatsu lint mis lõpuks avas tee tsivilisatsiooni.
Ja loomulikult kõik need lumevangis päevad polnud ka elektrit (va oma genekas).
Naine mõtleb järeltulevatele põlvedele, mees eesminevatele säärtele.

58sadakaheksakümmendüheksanull58

- maiasmokk
- RRRC juhatus
- Tsikkel: K1200GT
Enne peab kõvasti materiaalselt kosuma, soetama lennuvahendi või nagu kaitseväel "kummijuku".
Siis saaks alles millegi sellise peale veel mõelda(vanadus lööb enne jalaga....).
Aga mis siin viriseda, ise ma tahtsin maale elama minna
Siis saaks alles millegi sellise peale veel mõelda(vanadus lööb enne jalaga....).
Aga mis siin viriseda, ise ma tahtsin maale elama minna

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Mõeldud, tehtud. Kui keegi neljap Tapale väeossa satub, võib mind üles otsida. Ronin sinna seoses riigikaitse tunniga. Põnev!.kuzmitz kirjutas: Meile tulevad sellised lontud, et häbi hakkab![]()
. 23.12 on Tapal truudusetõotuse andmine ja ühtlasi ka lahtiste uste päev- tule vaata, kuidas meie omad longivad rivis...

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Näe, milline kokkusattumus- ma nimelt lähen ka seda vaatamaeglit kirjutas:Mina satun neljapäeval Tapa sõjaväelinnakusse, nimelt pean osalema sõdurite baaskursuse lõpetamise rivistusel.