Enduromehed ja kõik teised, kes vähe "metsapoole"
Moderaator: Juhatus
Re: Enduromehed ja kõik teised, kes vähe "metsapoole"
Rainil mõte lendab ajast ees, tervelt tunni, või on minu arvuti kell vale?:) Aga mõte hea, võib alustada juba sel laupäeval planeerimisega, ehk sõita Vinnist Mõedakale maad kaema.
Sorry, monu postitus ka tulevikustJMargus kirjutas:Rainil mõte lendab ajast ees, tervelt tunni, või on minu arvuti kell vale?:) Aga mõte hea, võib alustada juba sel laupäeval planeerimisega, ehk sõita Vinnist Mõedakale maad kaema.
Võime ka homme kohal käia ja aru pidada.RainRaibe kirjutas:Sa mõtled siis pmts tervet rada? Ehk enamik nende lõike ei ole vastavuses.
Nu Sitta kah, veame palgid sinna väiksest ringist raudteepoole, seal kus vaba maa ja liinid peakohal
Kein problem. Vintsime/veame kännud, palgid, kivid metsast välja.. plaadile/kärule ja liinide alla. Teeme ringi/raja ja ongi hea harjutamas käia. Start Marguse juurest, soendus mööda liine Mõedakale ja seal hea trenn peale ning siis tagasi!
Rain
Homme sobib mulle vaid päevasel ajal. Õhtupoole tegemisted.
"Füüsilised ebamugavused mängivad siis mingit rolli, kui meeleolu on vale." //Robert Maynard Pirsig//
Helistame, ehk saab ka Ergo kampa..RainRaibe kirjutas:Homme sobib mulle vaid päevasel ajal. Õhtupoole tegemisted.
Kiidan mehed!
Mina sain nii aru, et see ring mida meie sõidame (niiöelda suur ring) on legaalne värk. Sellest ringist on veel suurem ring mis on hiljem juurde tehtud. See ei tohiks olla kellegagi kooskõlastatud.
Tehke rada valmis siis saan tulla trenni nädalavahetusel.
Mina sain nii aru, et see ring mida meie sõidame (niiöelda suur ring) on legaalne värk. Sellest ringist on veel suurem ring mis on hiljem juurde tehtud. See ei tohiks olla kellegagi kooskõlastatud.
Tehke rada valmis siis saan tulla trenni nädalavahetusel.
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205
Üleskutse kõigile enduro huvilistele!
Olukord hinnatud ja tuleb laupäeval teha esimesed liigutused, kaasa võtta abivahendid maastiku muutmiseks(saed, kirved,kiinid, võsalõikur, palgi-kivi-kummiveduk, jne.)
Kindlasti ei tohi unustada mootorratast ja koguneda võiks siis 10.00 laupäeva hommikul Mõedakal.
Kui on kellegi tuttaval "palgiveo russi" siis võiks teada anda, oleks suureks abiks.
Olukord hinnatud ja tuleb laupäeval teha esimesed liigutused, kaasa võtta abivahendid maastiku muutmiseks(saed, kirved,kiinid, võsalõikur, palgi-kivi-kummiveduk, jne.)
Kindlasti ei tohi unustada mootorratast ja koguneda võiks siis 10.00 laupäeva hommikul Mõedakal.
Kui on kellegi tuttaval "palgiveo russi" siis võiks teada anda, oleks suureks abiks.
Mina kohal. Kõik mis hõlbustab töö tegemist, kaasa. Pluss ratas 

"Füüsilised ebamugavused mängivad siis mingit rolli, kui meeleolu on vale." //Robert Maynard Pirsig//
Homme siis tulemas ka väike "forwarder" appi meile manti tõstma, võtab kaasa ka hiidrehve 8tk! Vaja siis veel leida hulgi põllukive lähedusest, mida kokku vedada ja vaibaks laotada.
Sai siis laupäeval Mõedakale mõned takistused paika ja eks seal oleks veel teha küll, laske fantaasial lennata ja proovime teoks teha, eks tuleb ju Tartuks harjutama hakata. Kive jäi puudu, kui saaks väiksemat sorti põllukive ühe koorma, siis oleks super. Täna sai proovitud naelteta sõita, päris vahva oli, nagu esimest korda rattal
Matkasime Vinni mägedes ja karjääris,Taneli karjääris praegu veel paras jettidega sõita:).
Kuna on uusi enduuro huvilisi juurde tulnud ja päevavalgust ka juba rohkem, siis võiks siin oma sõiduplaanidest-soovidest julgemalt teada anda.

Matkasime Vinni mägedes ja karjääris,Taneli karjääris praegu veel paras jettidega sõita:).
Kuna on uusi enduuro huvilisi juurde tulnud ja päevavalgust ka juba rohkem, siis võiks siin oma sõiduplaanidest-soovidest julgemalt teada anda.