Mula
Moderaator: Juhatus
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Re: Mula
Andke andeks, aga mina nädalavahetusel(või oli see reede) vihastasin tsikkeldajate peale... Sõitsin džiibiga (Sorentoga, mis pole just kõige pisem auto ka) Rakverest Karula poole, kui peale Kandle risti (teadjamad mehed teavad, et seal pole just kõige laiem tee), kui vastu tuli hunnik 2rattalisi. Okei, see selleks, aga sõitsid nad seda nn malelaua-formaati, ja seda nii, et vahepealsed keskmised sõitsid minu teepoolel. Et otsasõitu vältida pidin mina teepervele kruusajura peale sõitma. Järgmine kord nii viisakas pole, sorry, aga see ei ole normaalne, et mina pean sp oma autot lõhkuma (seekord läks jah õnneks, džiibiga võib tõesti natuke "offroadi" harrastada)... Las malelaua-formaat jäägu suurtele maanteedele, kitsamates oludes võiks ikka ilusti üksteise taga sõita.
Peace, over and out,
Eliise "Pesamuna/Celtic".
Peace, over and out,
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Noor inimene, närv vedas altCeltic kirjutas:Andke andeks, aga mina nädalavahetusel(või oli see reede) vihastasin tsikkeldajate peale... Sõitsin džiibiga (Sorentoga, mis pole just kõige pisem auto ka) Rakverest Karula poole, kui peale Kandle risti (teadjamad mehed teavad, et seal pole just kõige laiem tee), kui vastu tuli hunnik 2rattalisi. Okei, see selleks, aga sõitsid nad seda nn malelaua-formaati, ja seda nii, et vahepealsed keskmised sõitsid minu teepoolel. Et otsasõitu vältida pidin mina teepervele kruusajura peale sõitma. Järgmine kord nii viisakas pole, sorry, aga see ei ole normaalne, et mina pean sp oma autot lõhkuma (seekord läks jah õnneks, džiibiga võib tõesti natuke "offroadi" harrastada)... Las malelaua-formaat jäägu suurtele maanteedele, kitsamates oludes võiks ikka ilusti üksteise taga sõita.
Peace, over and out,
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel
- Pinchu
- RRRC peaspetsialist disaini küsimustes
- Tsikkel: Kawasaki ER-6F 2006
- Telefon: 5184184
- Kontakt:
Käed-jalad laiali ja liikumatult?boob kirjutas:Kusjuures mul on ka õnne olnud laiutavaid tsikliste kohata. Siiani on nad nahast kostüümis ja meritähe asendis vastu tulnud.
RRRC ihudisainer ja eksliige väikse musta Kawa ER6F-iga ||