Enduromehed ja kõik teised, kes vähe "metsapoole"
Moderaator: Juhatus
Re: Enduromehed ja kõik teised, kes vähe "metsapoole"
Mina pidasin silmas pühapäeva. See sobiks ka mulle kõige paremini.kristoPa kirjutas:Mis päeval sa plaanid minna ja ära unusta mulle helistada siis, Kui pühapäeval minek siis tuleks üks sõitja minu poolt veel juurde.RainRaibe kirjutas:Tere minugi poolt esimest korda siin:)
Mina olen Taneli plaaniga, minna polugonile, nõus. St käpp.
Kui Tanel nüüd toibub ja kaela taas nii pikaks venitab, et kiiver õlgu ära ei hõõru![]()
Kas kellelgi on mingi päev ka mõttes?
Nv peaks see ilmselt aset leidma. Mina saan ehk käiku lasta MB Sprinter tüüpi kastika, millel tagaluuktõstuk ja kuhu mahutaksime kenasti ca 5-6 ratast ära.
Murekoht on vaid see, et tsiklistid ise peavad istuma siis kas tsikli seljas või teise autoga kaasa tulema, kuna istekohti on vaid kolm.![]()
Ja teeme siis ikka nii et enne pimedat tagasi jõuame![]()
Rain
Kui saaks nö tulijate nimekirja kokku, siis võiks hakata umbes 10 paiku rattaid ja juba tangitud bensuvarusi peale korjama ja usun, et oleks aega siis seal töristada küll.
Rain
"Füüsilised ebamugavused mängivad siis mingit rolli, kui meeleolu on vale." //Robert Maynard Pirsig//
..parandus eelmisele postitusele.
Pakkusin üle kui ütlesin kell 10. Ilmselt nii vara mina ei jõua. Osa toimetusi vajab tegemist, seega tunnike-paar lükkuks vast start edasi.
Rain
Pakkusin üle kui ütlesin kell 10. Ilmselt nii vara mina ei jõua. Osa toimetusi vajab tegemist, seega tunnike-paar lükkuks vast start edasi.
Rain
"Füüsilised ebamugavused mängivad siis mingit rolli, kui meeleolu on vale." //Robert Maynard Pirsig//
Andke siis teada mis kell ja kustkohast start.RainRaibe kirjutas:..parandus eelmisele postitusele.
Rain
Nii meil siis tulijaid kaks:RainRaibe kirjutas:Mina pidasin silmas pühapäeva. See sobiks ka mulle kõige paremini.kristoPa kirjutas:Mis päeval sa plaanid minna ja ära unusta mulle helistada siis, Kui pühapäeval minek siis tuleks üks sõitja minu poolt veel juurde.RainRaibe kirjutas:Tere minugi poolt esimest korda siin:)
Mina olen Taneli plaaniga, minna polugonile, nõus. St käpp.
Kui Tanel nüüd toibub ja kaela taas nii pikaks venitab, et kiiver õlgu ära ei hõõru![]()
Kas kellelgi on mingi päev ka mõttes?
Nv peaks see ilmselt aset leidma. Mina saan ehk käiku lasta MB Sprinter tüüpi kastika, millel tagaluuktõstuk ja kuhu mahutaksime kenasti ca 5-6 ratast ära.
Murekoht on vaid see, et tsiklistid ise peavad istuma siis kas tsikli seljas või teise autoga kaasa tulema, kuna istekohti on vaid kolm.![]()
Ja teeme siis ikka nii et enne pimedat tagasi jõuame![]()
Rain
Kui saaks nö tulijate nimekirja kokku, siis võiks hakata umbes 10 paiku rattaid ja juba tangitud bensuvarusi peale korjama ja usun, et oleks aega siis seal töristada küll.
Rain
Kristo ja Teet.
Rain sa minu nr tead nii, et lepime siis kellaaja ka kokku.
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205
-
- Tsikkel: Husaberg FE570 Sherco SEF-R
- Telefon: 55628782
Kas homme Mõedakul ka keegi liikleb? Ma üritan seal umbes 11 paiku vähe pigi kopsust välja saada 
Võib tekkida väike plaanimuutus ja läheb vaatab enne Viru rally Kehala katse ära...

Võib tekkida väike plaanimuutus ja läheb vaatab enne Viru rally Kehala katse ära...
Viimati muutis asjapulk, 05 Juul 2013, 21:58, muudetud 1 kord kokku.
citius, altius, coitus
Või teeme 11.00 kogunemise minu juures Vinnis(metsa tn.3A)asjapulk kirjutas:Kas homme Mõedakul ka keegi liikleb? Ma üritan seal umbes 11 paiku vähe pigi kopsust välja saada

-
- Tsikkel: Husaberg FE570 Sherco SEF-R
- Telefon: 55628782
No isu ja tahtmist on s*taks, vahest tuleb ainult "pealehakkamist" sebida 

citius, altius, coitus
Kui põlv kannab, leiame ka pealehakkamistasjapulk kirjutas:No isu ja tahtmist on s*taks, vahest tuleb ainult "pealehakkamist" sebida

Homseks pakub 11-15.00 ka kuiva, siis tirts vihma ja 18.00-ni Ok.
Homme hommikul siis kella 11.00 paiku üritaks startida Tapale, et teha polügoonil mõned tiirud. Kui keegi tahab veel kaasa tulla siis andke teada nr-il. 55575205 Kristo
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205