Enduromehed ja kõik teised, kes vähe "metsapoole"
Moderaator: Juhatus
Re: Enduromehed ja kõik teised, kes vähe "metsapoole"
Eelmine kord oli juttu Sirgalast, aga vahet pole, kui Aidu või Sirgala liiga kaugel, siis võime turnida ka siin kohapeal, nt. raktoom-vinni mäed-liini alla-pikametsa liivas-mõedaka-jne või tagasi.kristoPa kirjutas:See pühapäeval olen kindlasti tulija. Millist karjääri sa Margus täpsemalt silmas pead?
Kristo
Sirgala ja Kurtna maastikukaitseala kõrvale peaks minema 2 päevaks. Jätaks selle augusti alguseks. Prooviks see pühapäev veel kohalikke künkaid sõita.
Kas täna keegi Pariisi rajale viitsib tulla.
Kristo
Kas täna keegi Pariisi rajale viitsib tulla.
Kristo
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205
-
- Tsikkel: Husaberg FE570 Sherco SEF-R
- Telefon: 55628782
Pariisis saab sõita T,N,P ja seda kuni kl 19-ni. Raja valdaja, võttes arvesse lähinaabreid on sellise kodukorra kehtestanud.
Mul õhtul plaan Mõedakul töristada peale kl 18.
citius, altius, coitus
Tahaks ka tulla, vihm paneb tolmu ka kinni, nii et peaks olema igati hea sõita jälle.asjapulk kirjutas:Pariisis saab sõita T,N,P ja seda kuni kl 19-ni. Raja valdaja, võttes arvesse lähinaabreid on sellise kodukorra kehtestanud.
Jäigi ainult tahtmine, kõrgemalt poolt tehti otsus ja tuli merelinn Tallinn kahjuks täna vahele 

No sellisel juhul tuleb minna peale 18.00 Mõedakule.
Kristo
Kristo
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205
No sellisel juhul tuleb minna peale 18.00 Mõedakule.
Kristo
Kristo
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205
Nii mehed, kes on homme tulijad? Mingi variant võiks olla selline: Piira Raktoomis koguneks, läheks turniks Vinni mägedes, siis kas Rohu baasi militaar jälgi otsima või liinialla suunaga Mõedakale, vahelduseks Vinni-Kehala metsad ja Pikametsa liiva küngaste puurimineJ. Kui teha selline tõsisem päev, siis võib ka minu juurde Vinnis bensu varuda.
Veel üks variant: Koguneda Vinnis, edasi läbi metsade Uniküla rajale(kunagine enduro vana karjääri katse V-Maarja kandis), ainult siis vaja bensud saada Unikülla, seal saame kohapeal hullata ja pärast tagasi Vinni.
Ma vaatan homme hommikul kuidas jalg on kas kannatab sõitmist. Mis kell plaanite liikuma hakata?
Kristo.Papstel@gmail.com
55575205
55575205