Mula

Moderaator: Juhatus

Vasta
Kasutaja avatar
Tom
Tsikkel: GSF 1200

Re: Mula

Postitus Postitas Tom »

voh, kes veel pole näinud neljarattalist mopeedi http://www.autonet.ee/uudised/autouudised/46883
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....

Kasutaja avatar
Tom
Tsikkel: GSF 1200

Postitus Postitas Tom »

kui keegi peab mõtteis ootamatult saabunud talve puhul dziibi ostuplaani, siis ostke VW Golf. No raisk, uskumatuid tegusid teeb.
Ainuke tehnika, mis veel liigub :hat; :Est:
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....

RaigoR
Tsikkel: Honda CBR600F/Yamaha R1

Postitus Postitas RaigoR »

üks pluss hääl golfile :ok: eile ronis ise kraavist ka välja, kuhu ma kogemata sõitsin aga muidu ei ole see masin veel kinni jäänud :jee:

Kasutaja avatar
OZman
Tsikkel: VFR800F
Telefon: 5169826
Kontakt:

Postitus Postitas OZman »

Annan oma hääle ka sakslasele.aga sedapuhku Audile. :beer: Aga muidu ilusat talvenautimist kõigile Raibetele :D

Celtic
RRRC Pesamuna
Tsikkel: CFORCE850XC

Postitus Postitas Celtic »

Selge, pean Tapalt ikka sõbra juurest Golf 2.9VR6 SYNCRO(lisaks veel lukustatava tagadiffriga kah) ära tooma. Vot see on loom...
Esiveolise Volkariga sai ka eile ringi liigutud, tal küll oli kombeks end kinni kaevata, kuid lõpuks vedas alati ikka välja. Minu hääl läheb samuti Volkarile. :ok:

Aga seoses ilmaga. No tõsiselt on kopp ees juba. Ainuke pluss oli, et kool ära jäi. :lol:
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |

Kasutaja avatar
boob
RRRC
Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
Telefon: 5013912

Postitus Postitas boob »

Mis sakslasi te siin kiidate :D

Saabusin just Vajangult objektilt avariitöölt. ATVga oli päris lust hullata, teed olid nii täis, et isegi maasturid istusid kinni :lol: Sakslased oleksid tõenäoliselt saha taga sõitnud :twisted:
Pilt

Celtic
RRRC Pesamuna

Marko, mokk maha. Teen siis reklaami veidi sakslastele. Esiteks, Golf 2 Syncro 2.0:
Jurmola@VWKLUBI kirjutas:Täna Tartu kesklinnas oli sahk mu auto ilusti lumevalli taha lükanud, sama ka ühe uuemat sorti kolmese bemmi omanik. Vaatasin mina siis hommiku aknast välja, näen et bemmivend puhastab autot ja auto käib. Ajan minagi pikad püksid jalga, botased, jope selga lähen välja. Vaatan et jõle vastik on ikka, et autosse ei saa nii hüpata, et jalga lumiseks ei teeks(bemmivend tegi siis juba kühvliga teed oma autole). tegin kinnastega väiksed kaks sammu omale valmis, et saada autosse. Valmis - ronin autosse(bemmivend teeb teed). Auto käima, seest hari välja, teen pool esiakend, kapotti ja katust puhtaks, kuna rohkem ei ulata ja ausaltöeldes ei taha ka põlvini lumes sümpata(ei ole 150cm pikk , et põlv oleks 20c kõrgusel :D ) Istun autosse, tagurpidi käik sisse, sõidan pidurid lahti ja jään kinni paugust, esimene käik sisse ja rool vasakule, põhjapeal vist, tagurpidi käik sisse ja peaagu kõnniteel ma olengi, jälle esimene ja autoteel nagu niuhti. Jälle veendusin, et isegi sitt 4wd on parem kui FWD or RWD (bemmivend jälle puhastab oma autot, kuna lumi oli peale tuisanud jälle). mina jään laiemasse kohta seisma ja põhin parempoolse külje ka puhtaks :)
Eile sai ka testitud, et Golf syncrole pole liig isegi tulede kõrgustest vallidest vaikselt läbi kruiisida :) Igaljuhul varsti õde kooli viima, siis venda koolist toooma, õde koolist tooma ja siis emale järgi vist, niiet tööd palju. FWD autod meieperes seisavad garaasis hetkel, et külm ära ei võtaks.

Sorri, liigapalju 4wd kiitmist vist :(
Ja teiseks, Sharan 1.9TDi 4motion:
Vocah@VWKLUBI kirjutas: 3 autot, mis minu maja tagant liikusid olid GMC Sierra suur maastur, audi 80 quattro ning mina :D
Ka libanelivedu on hea :D
Vocah kirjutas:Tänane väljatirimissaldo on:
2 e-klassi mersut, 1 kolmene ja 1 viiene bemari :)
Nii et, 4veoline volkar on õige auto. Tuleb Askolt Võrrrkuus syncro ikka ära tuua, seisab teine niisama... :lol:

Kasutaja avatar
boob
RRRC
Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
Telefon: 5013912

Postitus Postitas boob »

Ega jah, need on ju jutud puhastest linnatänavatest, kus sahk mööda minnes on lükanud pisikese vallikese ja tuisupoiss natuke tuuritanud :D

Ma rääkisin ikka maanteest, kus tuisuvaalud olid sedasi ühtlase kuni meetrise kihina paarisaja meetriste lõikudena ja isegi maasturid istusid kinni. ATV eeliseks oli ainult väiksem kaal ja sile põhi, tänu millele ma mõnes kohas kõrval sumbates suutsin ATVd edasi liigutada.
Pilt

Celtic
RRRC Pesamuna

Linnad nimedega Tallinn ja Tartu. Aga maantee, oikurja. Rakvere - Tallinn 2,5 h(kella 18.00-20.30), Tallinn-Rakvere 3h(1.00 - 04.00) ja Rakvere-Uhtna 45minti(Umbes 7paiku). Tln-rkvret läbis tagaveoline bemm, uhtna poole uhas esiveoline BoraT. Nii et täitsa saan aru, mida sa mõtled. :lol:

kuzmitz
Tsikkel: Olemas

Postitus Postitas kuzmitz »

Kusjuures ka mina annan oma hääle sakslasele. Sedakorda küll Opelile :oops: :oops: ... Ja veel sellisele pirukakärule, nagu Combo. Jube naljakas ja tubli auto on- kole nagu tuumasõda ja mugavusi pmst pole, aga liigub reo :ok: . Ja on üherattaveoline...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje ja murduv puu teeb ka siis häält, kui keegi ei kuule seda...
Pilt

Vasta