Mula

Moderaator: Juhatus

Vasta
Kasutaja avatar
boob
RRRC
Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
Telefon: 5013912

Re: Mula

Postitus Postitas boob »

Pilt

kuzmitz
Tsikkel: Olemas

Postitus Postitas kuzmitz »

OZman kirjutas:Krt mul on väga hea pilt sellest et tsiklihooaeg pole kaugeltki veel lõppenud,vähemasti Rakveres mitte,aga ma ei saa seda pilti siia ülesse I Need HELP!!!
Ma vaatasin ka pikalt seda Urali seal parklas...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje ja murduv puu teeb ka siis häält, kui keegi ei kuule seda...
Pilt

Kasutaja avatar
boob
RRRC
Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
Telefon: 5013912

Postitus Postitas boob »

Pilt
Pilt

Kasutaja avatar
rannamees
Tsikkel: Fazer
Telefon: 53426287

Postitus Postitas rannamees »

luix kirjutas: Kõik asjaosalised peadirektorid ja ministrid taovad nüüd omale vastu rinda ja hõiskavad,et saadi hästi hakkama. Mina arvan vastupidist,kui ikka tänapäeval riigi põhimaanteid ei suudeta liikluseks avatud hoida siis on ikka kuskil midagi väga mäda. Talv tuleb jätkuvalt meie riigis ootamatult! :anger: Krt reedel kiirabiga küladesse jõudmine ikka täitsa perses, patsient raskes seisus,räägid omastega tel.teel ja seal ollakse paanikas,traktor lükkas auto ees lund ja jäi kinni ise.Kahlasime lõpuks 300m ülepõlve lumes,kohvrid ja kotid näpus majani,tegime oma toiminguid,siis tuli lõpuks uus sahk ja lükkas aiaväravani tee lahti, majani aga veel oma 30m munadeni lund,hea oli,et kaks sahameest appi tulid haiget autoni tassima,saime haige elusalt lõpuks haiglasse,hommikul saime teada,et ta ikkagi suri. Selline kepp siis "Monikaga" Seda nime ei panda vist lastele tükk aega veel.
Mis siin ikka imestada- maanteeametit juhib kekaõps ju :sein:
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel :)
Pilt

Kasutaja avatar
maiasmokk
RRRC juhatus
Tsikkel: K1200GT

Postitus Postitas maiasmokk »

rannamees kirjutas:
luix kirjutas: Kahlasime lõpuks 300m ülepõlve lumes,kohvrid ja kotid näpus majani,tegime oma toiminguid,siis tuli lõpuks uus sahk ja lükkas aiaväravani tee lahti, majani aga veel oma 30m munadeni lund,hea oli,et kaks sahameest appi tulid haiget autoni tassima,saime haige elusalt lõpuks haiglasse,hommikul saime teada,et ta ikkagi suri. Selline kepp siis "Monikaga" Seda nime ei panda vist lastele tükk aega veel.

Luix sul läks ikka suht kergelt ;) Kujutlegem nüüd pilti ette:
Mul oli hoovis 180 cm tuisanud lund. Ise kaalun 115 kg ja nüüd on vaja mu vedel keha ära viia. Lähima maanteeni ca 1,5 km. :mrgreen:

Päästeameti "kummijuku" käis reedel meil külas rallimas, vilkuritega ja puha. Mis põhjusel, ei tea.

Vald oma tehnikaga tõstis käed üles,kolmandal päeval telliti 30 tonnine Komatsu lint mis lõpuks avas tee tsivilisatsiooni.
Ja loomulikult kõik need lumevangis päevad polnud ka elektrit (va oma genekas).
Naine mõtleb järeltulevatele põlvedele, mees eesminevatele säärtele.
Pilt
58sadakaheksakümmendüheksanull58

luix
Tsikkel: HONDA VTX 1300S
Telefon: 5271367

Postitus Postitas luix »

Siis oli suI Imre ikka pikk vangistus. Mis tegite seal kõik see aeg, kas on 9kuu pärast oodata järelkasvu!? :lol:
mob.5271367 Luigi
Viimane kustutab tule.
Pilt

Kasutaja avatar
maiasmokk
RRRC juhatus
Tsikkel: K1200GT

Postitus Postitas maiasmokk »

Enne peab kõvasti materiaalselt kosuma, soetama lennuvahendi või nagu kaitseväel "kummijuku".
Siis saaks alles millegi sellise peale veel mõelda(vanadus lööb enne jalaga....).

Aga mis siin viriseda, ise ma tahtsin maale elama minna ;)
Naine mõtleb järeltulevatele põlvedele, mees eesminevatele säärtele.
Pilt
58sadakaheksakümmendüheksanull58

Celtic
RRRC Pesamuna
Tsikkel: CFORCE850XC

Postitus Postitas Celtic »

kuzmitz kirjutas: Meile tulevad sellised lontud, et häbi hakkab :sein: :sein: . 23.12 on Tapal truudusetõotuse andmine ja ühtlasi ka lahtiste uste päev- tule vaata, kuidas meie omad longivad rivis...
Mõeldud, tehtud. Kui keegi neljap Tapale väeossa satub, võib mind üles otsida. Ronin sinna seoses riigikaitse tunniga. Põnev!. :lol:
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |

Kasutaja avatar
eglit
Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
Telefon: 56932818

Postitus Postitas eglit »

Mina satun neljapäeval Tapa sõjaväelinnakusse, nimelt pean osalema sõdurite baaskursuse lõpetamise rivistusel.
Kawasaki VN 1500 Nomad FI
Pilt

kuzmitz
Tsikkel: Olemas

Postitus Postitas kuzmitz »

eglit kirjutas:Mina satun neljapäeval Tapa sõjaväelinnakusse, nimelt pean osalema sõdurite baaskursuse lõpetamise rivistusel.
Näe, milline kokkusattumus- ma nimelt lähen ka seda vaatama 8-)
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje ja murduv puu teeb ka siis häält, kui keegi ei kuule seda...
Pilt

Vasta