Mula
Moderaator: Juhatus
- eglit
- Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
- Telefon: 56932818
Re: Mula
Siis sa saad mind kohe pikemalt takseerida...kuzmitz kirjutas:Näe, milline kokkusattumus- ma nimelt lähen ka seda vaatamaeglit kirjutas:Mina satun neljapäeval Tapa sõjaväelinnakusse, nimelt pean osalema sõdurite baaskursuse lõpetamise rivistusel.
- spetsialist
- Tsikkel: suzuki DR800
- Telefon: 57570705
miks kõik nüüd sinna tapale ronivad? kui tohib küsida? aga ega ma ka homme khm. täna seal. Vaatan kuidas uued sõdurid rivis longivad siis. 

Never ride faster than your guardian angel can fly!!
- eglit
- Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
- Telefon: 56932818
Meil Kuzmitziga see teema, et tema seisis teistega koos rivis ja mina saatsin mõõk käes lippu, ehk meie siis marrssisime liputoimkonnaga terve rivi eest läbi. Tom, pole hullu, kadedus pidavat inimlik olema... 

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Egliti ma täitsa nägin ära VIST( kuigi jah, lubasin ju mitte). A kuzmitziga sai ilma nägematta juttu aetud. (Ühte näed, teisega räägid, põnev)
Ja siis tuur kasarmutes jml. Hmmmm...
Ning, kuzmitzil oli õigus. ISegi mina marsin vist paremini mõndadest
Ja siis tuur kasarmutes jml. Hmmmm...
Ning, kuzmitzil oli õigus. ISegi mina marsin vist paremini mõndadest

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Celtic- marssimisel oli sodatitel libe... Ja lund sadas natuke ja jalad olid kanged seismisest ja pealtvaatajaid palju ja lõpuks koloneli kõne, mis vb mõnegi mehe mõtlema pani... See kõik kokku tõigi selle, et mõtted olid mujal
. Aga muidu oli tore üritus ju?

- spetsialist
- Tsikkel: suzuki DR800
- Telefon: 57570705
Kas sina olid see neiu punases?Celtic kirjutas:Seda, et libe oli, oli näha jah. Poisid driftisid pöörates. Aga jah, ma niisama norisin vot. Mina olen algaja.Aga oli küll tore jah...

Never ride faster than your guardian angel can fly!!
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Pisike punane rohelise tutimütsiga päkapikk, mina jah... Kuidas ära arvasid?.spetsialist kirjutas:Kas sina olid see neiu punases?Celtic kirjutas:Seda, et libe oli, oli näha jah. Poisid driftisid pöörates. Aga jah, ma niisama norisin vot. Mina olen algaja.Aga oli küll tore jah...

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |