Spordimeestele
Moderaator: Juhatus
- eglit
- Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
- Telefon: 56932818
Spordimeestele
Kas meil on ka sellised julgeid mehi, kes kolmapäeviti 18.00 Kadrina spordihoone saalis jõukorvpalli mängiksid?
-
- Tsikkel: Honda CBR600F/Yamaha R1
Re: Spordimeestele
ee kossu mängiks suurima heameelega, a misasi see jõukorvpall on 

- ozzy007
- Tsikkel: Jawa350-634; F800GS; XTZ750
kui täpne ma nüüd olen aga midagi sellist iseloomustaks pointi küll:
jõukorvpall on peaaegu nagu päriskorvpall ainutl kohtunikul on silmad kinniseotud, vile katkitehtud ja tihti pannakse üleüldse riietusruumi kinni
ja võitjameeskond saab ilge koguse feimi ehksiis mäng võidu peale 
jõukorvpall on peaaegu nagu päriskorvpall ainutl kohtunikul on silmad kinniseotud, vile katkitehtud ja tihti pannakse üleüldse riietusruumi kinni

Virtuaalsed rehvijäljed: https://www.facebook.com/Rakvere-MEK-Bi ... 780932656/
Kui päris aus olla,siis ma isegi paar aastat olen kunagi mängimud seda Kadrina EPT võimlas. Sihuke tunne, et seda mängitaksegi ainult Kadrinas. Mäng ise on lühidalt- korvpall ragbi reeglitega. Pole jooksu, kahekordset ega auti. Lihtsalt pall kaenlasse ja korvipoole punuma.Punkti saab see , kes palli korvi viskab. Meeskonnad on tihtipeale sega (mehed ja naised). Naistel on õigus meestele liiga toore mängukorral käega üle turja laksata
Ise viimati mänginud 12-13 aastat tagasi, ehk on vahepeal midagi muutunud

Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
- OZman
- Tsikkel: VFR800F
- Telefon: 5169826
- Kontakt:
Ma eelistaksin siiski reeglitepärast palli patsutamist,kahju hakkab endast ja teistest,Luix peab siis mehitatud esmaabi punkti kohale sebima koos vajaliku koguse kipsi ja sidemerullidega 

- eglit
- Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
- Telefon: 56932818
Tegelikult muid reegleid nagu polegi, kui lüüa ja kakelda ei tohi. Mäng käib üle terve saali, piire pole. Naisi ma nende aastate jooksul veel mängimas pole näinud, vigastada saamise võimalus sõltub iseenda aktiivsusest. Kuna ma tavaliselt olen olnud korvi all keskel kaitses, siis olen pisut haiget saanud,kuid sellest pole välja teinud. Kogemused ütlevad, et ise mängus sees olla pole üldse nii hirmus, kui kõrvalt vaadata. Lihtsalt tund aega saab normaalselt rassida ja maadelda, kui veab, siis saab mõne korvigi. Eile näiteks sain ise 4 korvi visatud. Olge aga mehed ja tulge mängima!
-
- Tsikkel: Honda CBR600F/Yamaha R1
sorri aga suht jabur! pall kaenlasse ja korvi poole punuma
jätan vist vahele seekord!

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Teeks jah pigem tavalist. ÄKKI veaks end ka kohale( jalkat sai ju täitsa mängimas käidud) 

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Jõukorvpall ongi tugevatele... Ja kiiretele. Samas mina küll Eglitiga kokku ei tahaks põrgata- samahästi võin vastu kiviseina joosta
.
Vaadates teemat "Spordimeestele", siis kutsuks hoopis suusatama! See kah sport ju! Näiteks ma lähen järgmisel nädalal Mägi-Eestisse mäest alla laskma...On veel tulijaid?

Vaadates teemat "Spordimeestele", siis kutsuks hoopis suusatama! See kah sport ju! Näiteks ma lähen järgmisel nädalal Mägi-Eestisse mäest alla laskma...On veel tulijaid?
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Vot, ja mina saaks siis hoopiski surma... Pisu nagu ma olen... 

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |