Huumorit. Vol 1
Moderaator: Juhatus
-
- Tsikkel: Jawa
Re: Huumorit. Vol 1
Hunt sõi metsas seeni, jänes ütleb: " Hunt lolliks läksid või? Need on ju kärbse seened!!!!" Hunt vastu: " Aa mul pohhui kelle seened need on!"
Poiss: "Meie kooli direktor täiega nõme!"
Tüdruk: "Kas sa tead, kes ma olen?"
Poiss: "Ei..."
Tüdruk: "Ma olen koolidirektori tütar!"
Poiss ehmunult: "Aga kas sa tead, kes ma olen?"
Tüdruk: "Ei."
Poiss: "Jumal tänatud!"
Juku tuleb koolist koju. Isa on vaadanud e-Koolist, et Juku on saanud matemaatikas hindeks 2, kuigi nad eelmisel õhtul seda kõvasti õppisid.
Isa: "Miks sa nii halva hinde said matemaatikas?"
Juku: "Õpetaja küsis, et palju on 3x2 ja ma vastasin, et 6."
Isa: "See on ju õige vastus!"
Juku: "Siis küsis õpetaja, et palju on 2x3."
Isa hüüatab: "Kurat, mis vahet seal on!?"
Juku: "Ma täpselt nii vastasingi"
Poiss: "Meie kooli direktor täiega nõme!"
Tüdruk: "Kas sa tead, kes ma olen?"
Poiss: "Ei..."
Tüdruk: "Ma olen koolidirektori tütar!"
Poiss ehmunult: "Aga kas sa tead, kes ma olen?"
Tüdruk: "Ei."
Poiss: "Jumal tänatud!"
Juku tuleb koolist koju. Isa on vaadanud e-Koolist, et Juku on saanud matemaatikas hindeks 2, kuigi nad eelmisel õhtul seda kõvasti õppisid.
Isa: "Miks sa nii halva hinde said matemaatikas?"
Juku: "Õpetaja küsis, et palju on 3x2 ja ma vastasin, et 6."
Isa: "See on ju õige vastus!"
Juku: "Siis küsis õpetaja, et palju on 2x3."
Isa hüüatab: "Kurat, mis vahet seal on!?"
Juku: "Ma täpselt nii vastasingi"
Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20, Jawa Robot, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Cezeta 501, Velorex 16, 3x Dyrkopp, 2x Riga, Fox, ET-600, Moskvits 2140 '79...
et te mehed õigel ajal koju ilmuksite, muidu......
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
- jim
- Tsikkel: KLX 650C1, FJR 1300A
- Telefon: 58626354
- Kontakt:
Igal asjal on lõpp ja algus..
tqhq.ee foorumist leidsin tõsise pärli (kusjuures olen kodanik PlyVal64-ga täiesti nõus):
"Nagu kari äpusid, et mitte öelda lauslolle ja oskamatuid, on teedele lahti lastud. Mudugi: gutsi nabapluusi, hargivahet paljastava "laia vöö" ja meetriste plastmassküüntega beibed ja sama masti rippriistlased isegi ei tea, et autodel on olemas pukseerimissilmused, mille vahele mingisugune ots sidudes saab teineteist aidata, et labidaga saab kaevata, autosid saab kambakesti lükata jne. Ja kui tõesti köit pole, siis võtad küünetangid ja nüsid näiteks tagumise keskmise tuvavöö küljest ja teed sellest tropi. Äkki kambapeale tangid kogemata leiab. Labidana saab kasutada mõnel kinniistuval autol leiduvat ärakäivat tagumist mütsiriiulit, isegi põrandamatt sobib kühveldamiseks jne. Ja et kusagil plastmassist liisingpanni sees on koht, kus asub keermestatud otsaga silmus, kusagil on ka auto kasutusjuhend, kes õpetab seda jublakat õigesse kohta installima - otsi ja tegutse! See kammajaa on halenaljakas, sest on ennegi selliseid tuiskusid olnud. Mitte üksainsam korralik nõukogude kasvatusega inimene ei viitsiks autoga ööpäev lumehanges istuda. Lihtsalt istuda ja hädaldada, et enam ei saa uksi lahti..."
"Nagu kari äpusid, et mitte öelda lauslolle ja oskamatuid, on teedele lahti lastud. Mudugi: gutsi nabapluusi, hargivahet paljastava "laia vöö" ja meetriste plastmassküüntega beibed ja sama masti rippriistlased isegi ei tea, et autodel on olemas pukseerimissilmused, mille vahele mingisugune ots sidudes saab teineteist aidata, et labidaga saab kaevata, autosid saab kambakesti lükata jne. Ja kui tõesti köit pole, siis võtad küünetangid ja nüsid näiteks tagumise keskmise tuvavöö küljest ja teed sellest tropi. Äkki kambapeale tangid kogemata leiab. Labidana saab kasutada mõnel kinniistuval autol leiduvat ärakäivat tagumist mütsiriiulit, isegi põrandamatt sobib kühveldamiseks jne. Ja et kusagil plastmassist liisingpanni sees on koht, kus asub keermestatud otsaga silmus, kusagil on ka auto kasutusjuhend, kes õpetab seda jublakat õigesse kohta installima - otsi ja tegutse! See kammajaa on halenaljakas, sest on ennegi selliseid tuiskusid olnud. Mitte üksainsam korralik nõukogude kasvatusega inimene ei viitsiks autoga ööpäev lumehanges istuda. Lihtsalt istuda ja hädaldada, et enam ei saa uksi lahti..."
-
Antud kodanik korraldab meil ka "Uunikute Talverallit", eks sellepärast ka väike viha nende hiina plastiksuuskade vastu
Mulle meeldis hoopis see, kuidas sõjaväelased jäid oma 4x4 või 6x6 või mis iganes asjaga kraavi kinni ja siis teised tulid appi ja pandi jäigaga sappa... arvata võib, mis juhtus 

Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20, Jawa Robot, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Cezeta 501, Velorex 16, 3x Dyrkopp, 2x Riga, Fox, ET-600, Moskvits 2140 '79...
Ja mis siis juhtus?
-
Tuli rekka puksiir, mis pidi mõlemad korraga välja tõmbama, kuna nad olid endid mõlemad korralikult kinni kaevanud ja kuna olid omavahel jäigaga ühendatud, et saadud neid lahti ka... Aga äkki sõduritel käibki nii, ega mina ka ei tea, pole kõlbulik... 

Nii õpitaksegi!mootorrattur kirjutas:Tuli rekka puksiir, mis pidi mõlemad korraga välja tõmbama, kuna nad olid endid mõlemad korralikult kinni kaevanud ja kuna olid omavahel jäigaga ühendatud, et saadud neid lahti ka... Aga äkki sõduritel käibki nii, ega mina ka ei tea, pole kõlbulik...
- maiasmokk
- RRRC juhatus
- Tsikkel: K1200GT
Raske õppustel, kerge lahingus. Või äkki on eesti riigis vastupidi...
Naine mõtleb järeltulevatele põlvedele, mees eesminevatele säärtele.

58sadakaheksakümmendüheksanull58
Naine mõtleb järeltulevatele põlvedele, mees eesminevatele säärtele.

58sadakaheksakümmendüheksanull58