Saanimeeste sõidud
Moderaator: Juhatus
Re: Saanimeeste sõidud
Kuna ma nagu vana-aja mees, siis joon ennast silmini täis aastavahetusel ja laekun voodisse alles vastu hommikut, siis 1. jaanuar jääb tervisele lapi paigaldamiseks. Aga 2. jaanuar oleks minujaoks parim. Kui ma ikka leian oma hetkeprobleemile lahenduse.
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
Oi pljad, kus praegu tuli hea mõte - 1.jaanuaril oleks küll pointi kelgu-orienteerumisel. Kaardil märgistatud kontrollpunktid (kuused), mille oksaküljes ripub pisike pudelike Jäägrit näiteks
, peaparanduseks

Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
- meier
- Tsikkel: V-Strom AL4;SixDays 350EXCF
- Telefon: 5021885
Tom kirjutas:Oi pljad, kus praegu tuli hea mõte - 1.jaanuaril oleks küll pointi kelgu-orienteerumisel. Kaardil märgistatud kontrollpunktid (kuused), mille oksaküljes ripub pisike pudelike Jäägrit näiteks, peaparanduseks

......
-
- Tsikkel: HONDA VTX 1300S
- Telefon: 5271367
kes need jäljed sinna jättis,kes neid jälgi mööda käis.......waino kirjutas:Meieri majast mööda sõites oli terve põld jälgi täis

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Kuigi motohooaeg pole sugugi lõppenud(oleks täna ühele alla jäänud Espoos), tuleksime mitteraipega teisel ka saanitama.
Öelge vaid aeg ja koht.
Öelge vaid aeg ja koht.

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Mis te nüüd kõik nende kelkudega jamate, praegu on lund veel nii vähe, et ma käisin täna baigiga sõitmas.
- Manused
-
- kelk.jpg (65.5 KiB) Vaadatud 10141 korda
- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
Teeme siis 2. jaanuaril? Kell 10 peaks olema kogunemiseks hea aeg, et saaks metsas võimalikult palju valgel ajal sõita? Aga kus koguneme ja kuhu lähme? Polügonil õppuseid sel ajal pole ja tõenäoliselt ei lähe seal keegi ka teid lahti lükkama praegusel ajal ning mõned päevad tagasi seal sõitmas käies olid seal mõnedki teed väga mõnusalt täis tuisanud 

t6nu kirjutas:Mis te nüüd kõik nende kelkudega jamate, praegu on lund veel nii vähe, et ma käisin täna baigiga sõitmas.
....hirmutad jah sõmeru rahvast....
Gott weiß ich will kein Engel sein
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Kuna mind "üle lasti", siis kes sabale võtab ah?. Aitäh.
Eliise.
Eliise.
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |