Mula
Moderaator: Juhatus
- spetsialist
- Tsikkel: suzuki DR800
- Telefon: 57570705
- spetsialist
- Tsikkel: suzuki DR800
- Telefon: 57570705
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Re: Mula
Üks õhtu läks vaidluseks. Et mis eluaastast ja kuidas jne täis A-kati saamine käib. Tuli jutuks, et selle aasta oktis lähen autokooli, ja teen B-kati ning A2 samal ajal. Selle peale hakati ajama mulle, et sellist asja, nagu A2 polegi, on aint A1 ja A. (A1 siis see -25kW). Ja et A saab alles siis, kui 25 eluaastat täis. (Oli sel suvel teha tahtnud, ei lastud). Nii, ARK lahti, ja näed. Arki lehel oligi aint A1 ja A. Mina(kes ma oma arust ikka asjast tean ka) vaidlen vastu, et no ei ole nii. Et ma pikalt plaanisin A1te(125ccm, 11kW) teha. Mõtlesin veidi, ja sai Rakvere Autokooli lehele ronitud. Seal kõik erinevad A'de variandid olemas.
Ja nüüd siis küsimus, et mida helli? Kummal oli õigus ja kas tõesti ARK valetab?
Head Uut Euro Aastat,
Eliise.
Ja nüüd siis küsimus, et mida helli? Kummal oli õigus ja kas tõesti ARK valetab?
Head Uut Euro Aastat,
Eliise.
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Re: Mula
Et siis ajab autokool kelbast vä?Rakvere Autokool kirjutas:A kategooria
Vastuvõtutingimused õppesse
A1- mootorsõiduk edaspidi mootorratas mille võmsus ei ületa 11KW ja mootori töömaht ei ületa 125cm3 ja koolitusele registreeruja peab olema vähemalt 15,5 eluaastat vana.
-A2- mootorsõiduk edaspidi mootorratas mille võimsus ei ületa 25kW ja erivõimsus ei ületa 0,16kW/kg kohta ja koolitusele registreeruja peab olema vähemalt 17,5 eluaastat vana.
-A mootorsõiduk edaspidi mootorratas mille võimsus on üle 25kW ja erivõimsus on üle 0,16kW/kg kohta ja koolitusele registreeruja peab olema vähemalt 20,5 eluaastat vana.
Eliise(Sorri, kui blondi panen liiga palju)
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |