Millega saab üks raibe teisele kasulik olla!
Moderaator: Juhatus
- weix2
- RRRC
- Tsikkel: Jawa :o)
- Telefon: 5121740
Re: Millega saab üks raibe teisele kasulik olla!
Sõltub kuidas kaup valmis pannakse. 21.30 ja 22.30 vahel ma tavaliselt tulen linnast reedeti.t6nu kirjutas:Kui hilja on hilja? Mul oleks reedel umbes 22.30 vaja Tallinnast Rakvere poole liikuda.weix2 kirjutas:Reede õhtu hilja tulen ja pyhapäeval peale lõunat tulen. kuni viitnaniPinchu kirjutas:ega äkki keegi pole laupäeval Tallinnast Rakverre liikumas? Ma siis küsiks küüti. Vaja autole järgi tulla.
Ja viitnalt keeran palmse, et Rakvereni ei sõida välja. Edasi sõidan öösel kell 5 Jhvi poole

Veiko
5121740
-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Keegi meist tsikli gondlite lappimise+värvimisega kah tegeleb?
Või noh, pmst oleks vaja ühe rolleri (Gilera Runner) gondlid lappida ja üle värvida.
Võimalikult hea hinnaga(odavalt), kuna omanik(pesamuna sugulane) on siiski õpilane/hetkel käib praktikal TAK'is.
Pilti ka konkreetsest isendist.
Eliise
Või noh, pmst oleks vaja ühe rolleri (Gilera Runner) gondlid lappida ja üle värvida.
Võimalikult hea hinnaga(odavalt), kuna omanik(pesamuna sugulane) on siiski õpilane/hetkel käib praktikal TAK'is.
Pilti ka konkreetsest isendist.
Eliise
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Ma olen veits teinud seda tööd, aga hetkel üks huvitavam projekt pooleli. Enne aprilli lõppu kindlasti aega ei ole ja mais on äkki juba ilmad soojad, siis ei viitsi vist enam.Celtic kirjutas:Keegi meist tsikli gondlite lappimise+värvimisega kah tegeleb?.
Eliise
Ega äkitsi kellelgi kontakt isikut, tuttavat , ei ole Berliini EBC õppurite hulgas
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
IRW.. päris kasulik lauset6nu kirjutas:Ma olen veits teinud seda tööd, aga hetkel üks huvitavam projekt pooleli. Enne aprilli lõppu kindlasti aega ei ole ja mais on äkki juba ilmad soojad, siis ei viitsi vist enam.Celtic kirjutas:Keegi meist tsikli gondlite lappimise+värvimisega kah tegeleb?.
Eliise

Kawasaki KVF750 ja IZH PL
- OZman
- Tsikkel: VFR800F
- Telefon: 5169826
- Kontakt:
Celtik,sa küsi oma sugulaselt mis kvaliteeti ta tahaks näha,püstoli liigutamine pole mullegi just päris võõras teema,ja ta võib ka TAK ist pika käest küsida kes värviks
Ma ju kirjutasin lühidalt, et mai kuus saan teha, kui ilusti küsida.raigo kirjutas:IRW.. päris kasulik lauset6nu kirjutas:Ma olen veits teinud seda tööd, aga hetkel üks huvitavam projekt pooleli. Enne aprilli lõppu kindlasti aega ei ole ja mais on äkki juba ilmad soojad, siis ei viitsi vist enam.Celtic kirjutas:Keegi meist tsikli gondlite lappimise+värvimisega kah tegeleb?.
Eliise.. Lühidalt ei saa

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
PlaaPlaa...
Aga kui nüüd lähipäevil sääsest lahti ei saa, siis oleks vaja enamvähem korraliku kvaliteedi ja hea hinnaga ta ilusaks teha mingiks ajaks.
Järgmine nädal ehk oskan rohkem rääkida.
Pesamuna.
Aga kui nüüd lähipäevil sääsest lahti ei saa, siis oleks vaja enamvähem korraliku kvaliteedi ja hea hinnaga ta ilusaks teha mingiks ajaks.
Järgmine nädal ehk oskan rohkem rääkida.
Pesamuna.
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
- intz
- Tsikkel: honda shadow vt600c
- Telefon: 56397385
nu kondlite lappimise ja värvimise murega võib minu poole ka pöörduda:) niikaua vähemalt kuni kõik gondli jupid alles, hetkel puhkus ja on ka aega nokerdada:D
Honda shadow vt600c 94a, voshod 3m ja MB c220
- intz
- Tsikkel: honda shadow vt600c
- Telefon: 56397385
hmmm mul mure järgmine , et olex nädalax väiksemat suurust kiivrit laenux vaja, ehk on kellelgi mingi tagavara, laenasin endaoma eelmine aasta välja ja tüüp veel soomes, kuid olex vaja asendust kuni tagasi saan enda oma:D
Honda shadow vt600c 94a, voshod 3m ja MB c220