Igapäevasemad sõidud
Moderaator: Juhatus
Re: Sõidud 2011
jep, ainult munadeni tegi märjaks.tarmo84 kirjutas:Nagu soovitatud läksime Vinnist Mõdriku poole - natukene vett oli, aga ei midagi hullu
- eglit
- Tsikkel: Kawasaki VN 1500 Nomad FI
- Telefon: 56932818
No nii, ma sain kah täna siis lõpuks ratta kokku ja tiiru Rakvereski teha.
Mul vist kahesilma vahele jäänud ,aaa kas Rakverekandis mingi suurem ühissõit ka tuleb sellel kevadel ?
Tõde kui mõiste kaotab oma olulisust, faktid ei loe, hinnangud tulevad ei tea kust....
-
- Tsikkel: Honda CBR600F/Yamaha R1
Täna pole mingit väikest kogunemist plaanis? Vaatan et ilm peaks kannatama 

Et keegi valesti aru ei saaks, siis ma ikka silmamune pidasin silmas.t6nu kirjutas:jep, ainult munadeni tegi märjaks.tarmo84 kirjutas:Nagu soovitatud läksime Vinnist Mõdriku poole - natukene vett oli, aga ei midagi hullu

Sa oleks võinud eile sõitma tulla. Meil oli täpselt üks saba puudu.RaigoR kirjutas:Täna pole mingit väikest kogunemist plaanis? Vaatan et ilm peaks kannatama

-
- Tsikkel: Husaberg FE570 Sherco SEF-R
- Telefon: 55628782
No nii, sain ka täna asjanduse registrisse ja käisin ülevaataja juures ka kohe ära. Saadanas, kui hea on üle tüki aja jälle rulli keerata 

citius, altius, coitus
- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
Meie armukestel jah nüüd ühel päeval paberid välja antud 
Peaks ikka ka kindlustuse ära tegema, siis võiks mingil hetkel kevade ära kuulutada

Peaks ikka ka kindlustuse ära tegema, siis võiks mingil hetkel kevade ära kuulutada

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Homsest neljapäevani metsas, neljap Tapal...
Ehk ühesõnaga, reedel olen valmis teiega liituma, kui keegi sabale muidugi võtab.
Muidu lihtsalt käin linnas ringi ja vahin lolli näoga rattureid, et tahaks ka võiniiii...
Eliise "Pesamuna" Celtic
Ehk ühesõnaga, reedel olen valmis teiega liituma, kui keegi sabale muidugi võtab.

Eliise "Pesamuna" Celtic
Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |