Millega saab üks raibe teisele kasulik olla!
Moderaator: Juhatus
- kussa
- RRRC
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
- Telefon: 53416064
Re: Millega saab üks raibe teisele kasulik olla!
Äkki on kellgi Husqvarna murutraktorile kogujat laenutada, oleks vaja paar korda kasutada. Nimelt kasutaks muru multsi asemel kuuseeki alla. Koore mults kuradima kallis.
endiselt
53416064
endiselt
53416064
Ega kellelgi kasutult seisvat tsiklit pole? Mul oleks nädalavahetusel mingit huvitavat kaherattalist vaja ringiliikumiseks. Autoga ma suvel ei sõida ja jalutamine on ju puhta häbiasi 

- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
No mis, müüsid enda omad kõik juba maha või?t6nu kirjutas:Ega kellelgi kasutult seisvat tsiklit pole? Mul oleks nädalavahetusel mingit huvitavat kaherattalist vaja ringiliikumiseks. Autoga ma suvel ei sõida ja jalutamine on ju puhta häbiasi

Krt, enda omaga ei raatsi ju sõita koguaeg. Rehvid kuluvad ja mustaks saab jne.boob kirjutas:No mis, müüsid enda omad kõik juba maha või?t6nu kirjutas:Ega kellelgi kasutult seisvat tsiklit pole? Mul oleks nädalavahetusel mingit huvitavat kaherattalist vaja ringiliikumiseks. Autoga ma suvel ei sõida ja jalutamine on ju puhta häbiasi

Ei no nalja peab ka keegi ikka tegema jah.Celtic kirjutas:Tõnn, KMX'i ei taha?

Ma mõtlesin ikka mootorratast

-
- RRRC Pesamuna
- Tsikkel: CFORCE850XC
Einotänksnoh........t6nu kirjutas:Ei no nalja peab ka keegi ikka tegema jah.Celtic kirjutas:Tõnn, KMX'i ei taha?![]()
Mis KMXil häda? Ahh?

Eliise "Celtic/Pesamuna" E. |
Ei tegelt tip-top pill, kui pedaalid küljes oleks. Saaks hoogu juurde vändata.Celtic kirjutas:Einotänksnoh........t6nu kirjutas:Ei no nalja peab ka keegi ikka tegema jah.Celtic kirjutas:Tõnn, KMX'i ei taha?![]()
Mis KMXil häda? Ahh?

Omad on kõik alles, aga Bulldog on kusagil müstilises meretaguses riigis, Jupiteril on korv küljes (umbe sitt on kallutada) ja Ninja on p.......boob kirjutas:No mis, müüsid enda omad kõik juba maha või?t6nu kirjutas:Ega kellelgi kasutult seisvat tsiklit pole? Mul oleks nädalavahetusel mingit huvitavat kaherattalist vaja ringiliikumiseks. Autoga ma suvel ei sõida ja jalutamine on ju puhta häbiasi

p....... = peaaeguvalmis
-
- Tsikkel: Husaberg FE570 Sherco SEF-R
- Telefon: 55628782
rellakat pole vä???t6nu kirjutas: Jupiteril on korv küljes (umbe sitt on kallutada)![]()

citius, altius, coitus