Huumorit. Vol 1
Moderaator: Juhatus
Re: Huumorit. Vol 1
Kui Jumal hakkas loomi, valmistas ta kõigepealt lehma. Ja Jumal ütles talle: "Sina, lehm, hakkad teisi olendeid orjama. Hakkad valmistama neile piima ja kaks korda päevas nad tulevad seda sult ära võtma. Seetõttu pead mäluma rohtu isegi magades ning isegi... siis, kui sulle sünnib vasikas, pead piima tootma piisavalt ka teistele. Annan sulle 50 aastat elada." Lehm vastab: "Oi, Jumal, ma ei jaksa teisi 50 aastat järjest orjata!! Võta mult 40 aastat ära, jäta 10!" Ok.
Siis Jumal valmistab eesli. Ja ütleb talle: "Sina, eesel, hakkad oma seljas vedama raskeid koormaid ja sageli teed tõelisi eeslitempe. Annan sulle 30 aastat elada." Eesel vastab: "Oi, kallis Jumal, ma ei jaksa 30 aastat eeslitempe teha! Võta mult 20 aastat ära, jäta 10!" Ok, kaup koos.
Siis Jumal loob koera. Ja ütleb: "Sina koer, hakkad istuma maja ees, haukuma möödujate peale ja valvama teiste vara! Annan sulle 20 aastat". Koer vastab: "Oi-oi, Jumal, ma ei jaksa 20 aastat haukuda! Võta 10 ära, jäta 10!"Ok.
Ja siis Jumal loob inimese. Ja ütleb talle: "Sina, inimene, sinul ei saa olema muid kohustusi kui süüa, magada ja lõbutseda. Annan sulle 20 aastat." Ja inimene vastab: "Oi, Jumal, 20 aastaga ma ei jõua veel alustadagi! Anna mulle ka lehma ülejäänud 40, eesli 20 ja koera 10 aastat!" Ja nii saigi.
Ja seetõttu: ESIMESED 20 AASTAT ME AINULT SÖÖME, MAGAME JA LÕBUTSEME, JÄRGMISED 40 AASTAT ORJAME TÖÖD TEHA, ET OMA PERET ÄRA TOITA. JÄRGMISED 20 AASTAT TEEME EESLITÜKKE, ET LÕBUSTADA LAPSELAPSI, JA VIIMASED 10 AASTAT ISTUME MAJA EES JA HAUGUME MÖÖDAMINEJATE PEALE
Siis Jumal valmistab eesli. Ja ütleb talle: "Sina, eesel, hakkad oma seljas vedama raskeid koormaid ja sageli teed tõelisi eeslitempe. Annan sulle 30 aastat elada." Eesel vastab: "Oi, kallis Jumal, ma ei jaksa 30 aastat eeslitempe teha! Võta mult 20 aastat ära, jäta 10!" Ok, kaup koos.
Siis Jumal loob koera. Ja ütleb: "Sina koer, hakkad istuma maja ees, haukuma möödujate peale ja valvama teiste vara! Annan sulle 20 aastat". Koer vastab: "Oi-oi, Jumal, ma ei jaksa 20 aastat haukuda! Võta 10 ära, jäta 10!"Ok.
Ja siis Jumal loob inimese. Ja ütleb talle: "Sina, inimene, sinul ei saa olema muid kohustusi kui süüa, magada ja lõbutseda. Annan sulle 20 aastat." Ja inimene vastab: "Oi, Jumal, 20 aastaga ma ei jõua veel alustadagi! Anna mulle ka lehma ülejäänud 40, eesli 20 ja koera 10 aastat!" Ja nii saigi.
Ja seetõttu: ESIMESED 20 AASTAT ME AINULT SÖÖME, MAGAME JA LÕBUTSEME, JÄRGMISED 40 AASTAT ORJAME TÖÖD TEHA, ET OMA PERET ÄRA TOITA. JÄRGMISED 20 AASTAT TEEME EESLITÜKKE, ET LÕBUSTADA LAPSELAPSI, JA VIIMASED 10 AASTAT ISTUME MAJA EES JA HAUGUME MÖÖDAMINEJATE PEALE
Gott weiß ich will kein Engel sein
Moonchild kirjutas:Jurist abiellus naisega, kes oli 9 korda juba lahutatud. Pulmaööl teatas naine oma abikaasale: "Ole, palun, minuga hell, ma olen alles neitsi."
"Mis mõttes?" küsis peigmees. "Kuidas see võimalik on pärast üheksat abielu?"
"Noh," alustas naine, "esimene abikaasa oli müügiesindaja - ta vaid rääkis, kui tore see olema saab.
Teine oli tarkvara arendaja - ta polnud päris kindel, kuidas see töötab, kuid lubas uurida ja mulle hiljem teada anda.
Kolmas oli diagnostikategelane - ta ütles, et kõik on justkui üle kontrollitud, kuid ta lihtsalt ei saa süsteemi käima.
Neljas oli telemarketingi mees - ta teadis küll, et tellimus on sisse antud, aga polnud kindel, millal on võimalik see täita.
Viies oli insener - toimingu alustalad olid talle selged, kuid ta vajas veel kolme aastat uuringuid ja tootearendamist.
Kuues oli haldusjuht - ta arvas, et saab aru, kuidas seda teha, kuid polnud päris kindel, kas just tema peab seda tegema.
Seitsmes oli psühholoog - talle meeldis sellest ainult rääkida.
Kaheksas oli günekoloog - talle meeldis seda ainult vaadata.
Üheksas oli margikoguja - talle meeldis ainult... ohh! Ma igatsen teda ikka veel!
Kuid nüüd, kui ma sinuga abiellusin, olen ma üsna põnevil!"
"Väga hea," arvas mees. "Aga miks?"
"Sa oled jurist," vastas naine. "Usun, et seekord keeratakse mulle ikka korralikult!"
Vanem versioon samast naljast:
Esimene mees oli armeenlane,
teine prantslane,
kolmas prapor

Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel 

Gott weiß ich will kein Engel sein
- maiasmokk
- RRRC juhatus
- Tsikkel: K1200GT
Naine mõtleb järeltulevatele põlvedele, mees eesminevatele säärtele.

58sadakaheksakümmendüheksanull58

- boob
- RRRC
- Tsikkel: Honda Crosstourer VFR1200 DCT
- Telefon: 5013912
Suur joogine mootorrattur suure Harley tattooga käel on rallil, ta kõnnib Kawasakiga sõitja juurde, koputab talle õlale ja küsib: " Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Kawasaki sõitja vastab: " Harley... sir." , siis kõnnib joogine mootorrattur edasi Honda sõitja juurde, pigistab õlga ja küsib: " Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Honda tüüp nutt kurgus vastab: " Harley muidugi."
Nüüd suundub Harley mees Ducati sõitja juurde ja karjub talle näkku: "Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Ducati sõitja lükkab Harley mehe pikale ja lööb talle kõhtu ja siis ka hambad välja,
Harley mees võtab kuidagi jalad alla ja ütleb Ducati sõitjale: " Sa ei pea kohe nii närvi minema lihtsalt sellepärast, et sa ei tea vastust."
Kawasaki sõitja vastab: " Harley... sir." , siis kõnnib joogine mootorrattur edasi Honda sõitja juurde, pigistab õlga ja küsib: " Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Honda tüüp nutt kurgus vastab: " Harley muidugi."
Nüüd suundub Harley mees Ducati sõitja juurde ja karjub talle näkku: "Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Ducati sõitja lükkab Harley mehe pikale ja lööb talle kõhtu ja siis ka hambad välja,
Harley mees võtab kuidagi jalad alla ja ütleb Ducati sõitjale: " Sa ei pea kohe nii närvi minema lihtsalt sellepärast, et sa ei tea vastust."
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel 

- maiasmokk
- RRRC juhatus
- Tsikkel: K1200GT
Jõudsid juba ära pommitada. Tahtsin just lisada et selline postitus kuulub raudselt huumori klassika hulka